Νωρίτερα όπως διαβάσετε μέσα από το transfergeeks.gr o Ζοάο Καρβάλιο του Ολυμπιακού, παραχώρησε συνέντευξη στην «A Bola». Σε αυτή αναφέρθηκε στην παρουσία του στους Πειραιώτες και στις πιθανότητες παραμονής του, αλλά φυσικά ρωτήθηκε και για τον Φώτη Ιωαννίδη, αφού το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ παραμένει… ζεστό.

Ο 27χρονος μέσος των «ερυθρολεύκων» αποθέωσε τον 24χρονο Έλληνα επιθετικό που βρίσκεται σε δαιμονιώδη κατάσταση. Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Αυτό που μπορώ να πω για εκείνον (Ιωαννίδη) είναι πως πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του ελληνικού πρωταθλήματος. Παίξαμε εναντίον του Παναθηναϊκού όταν αγωνίστηκε, αλλά και χωρίς αυτόν και η διαφορά ήταν ξεκάθαρη. Είναι πολύ ευκολότερο να παίξεις χωρίς αυτόν. Η ομάδα του δυσκολεύεται όταν απουσιάζει».

Ενώ ο μέσος του Ολυμπιακού μίλησε και για τη άτυπη σύγκριση μεταξύ Ιωαννίδη και Γιόκερες: «Η ποιότητα του Γκιόκερες γίνεται αντιληπτή σε όλους. Ο Φώτης Ιωαννίδης έχει ίδιες ικανότητες σωματικά. Μπορώ να πω πως είναι ίδιοι, παρότι βρίσκονται σε διαφορετικό επίπεδο. Είναι όμως ίδιοι στον τρόπο που αγωνίζονται, αλλά και σε αυτό που τους αρέσει να κάνουν», είπε ο Πορτογάλος.

loading...

Previous articleΗ… στιχομυθία Σβαμπ-Σαμάτα για το κερδισμένο πέναλτι και η αποθέωση της Τούμπας στον Τανζανό
Next articleΓιαννούλης: «Δεν υπάρχουν νέες συζητήσεις με τη Νόριτς, θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος της σεζόν» (vid)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here