Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει με τον Ισπανό τεχνικό και την νέα σεζόν, σύμφωνα με μέσα της πατρίδας του

Όχι πως δεν το γνωρίζαμε, αλλά πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν πως πρόκειται να συνεχίσει ο Μεντιλιμπάρ να είναι προπονητής του Ολυμπιακού.

«Δύο μήνες στον ελληνικό πάγκο κι ο Βάσκος θα παραμείνει συνδεδεμένος με τους γίγαντες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είναι χαρούμενος στον σύλλογο και ονειρεύεται να πετύχει ένα ακόμη ευρωπαϊκό κατόρθωμα. Η άφιξή του στην Ελλάδα δεν ξάφνιασε τους γύρω του. Μετά την απόλυσή του από τη Σεβίλλη, έλαβε ήδη κλήση από τον ατζέντη του για το ελληνικό ενδιαφέρον.

Ο Μεντιλίμπαρ δέχτηκε την πρόκληση. Η πρώτη πρόταση ήταν για 1 χρόνο και 4 μήνες αλλά ο Μέντι διατήρησε τη φιλοσοφία του, υπογράφοντας μόνο μέχρι το τέλος της σεζόν. Τώρα, θα βάλει την υπογραφή του σ’ αυτό το νέο συμβόλαιο που θα τον δεσμεύει για την επόμενη σεζόν.

Ο Μεντιλίμπαρ είναι χαρούμενος στον Ολυμπιακό κι οι ιθύνοντες του συλλόγου είναι πεπεισμένοι ότι στα χέρια του την επόμενη χρονιά θα είναι και πάλι οι βασιλιάδες της Ελλάδας»

loading...

Previous article«Κόπηκε» τελευταία στιγμή από τον Άρη και τώρα πραγματοποιεί μια από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του!
Next articleΜπάμπα: ” Έτσι γύρισε το ματς με ΑΕΚ, θέλουμε τελικό στο Κόνφερενς “

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here