Ποιος ειναι ο 16χρονος επιθετικός που κάνει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να τρίβουν τα μάτια τους

Ο νεαρός επιθετικός του ΠΑΟΚ κάνει τρομερά πράγματα. Δύσκολο να εξηγήσεις την θέση του, ένα… εξτρεμοφόρ που είναι εξαιρετικός στον χώρο Βλέποντας τον να βάζει το κεφάλι κάτω, τη μπάλα μπροστά και να τρέχει νιώθεις πως βρίσκεται στο “happy place” του.

Το heatmap των κινήσεων του νεαρού Τζίμα με την Κ19

Αρκετά ταχύς και φαίνεται πως το επίπεδο της Κ19 δεν τον καλύπτει πλέον. Αρκεί να ρίξουμε μια ματιά στα στατιστικά του και θα καταλάβουμε πως είναι έτοιμος για το βήμα παραπάνω. Ο Τζίμας έχει 7.7 (!) ντρίμπλες ανα παιχνίδι με ποσοστό επιτυχίας 55%.Για συνοδευτικό έχει και 0.67xG ανά αγώνα. Ακόμη καλύτερους αριθμούς είχε στα προκριματικά του Euro με την Κ17: 11.8 ντρίμπλες με ποσοστό επιτυχίας γύρω στο 50%.

Και αφού είναι τόσο φαινόμενο,γιατί δεν έχει πάρει ακόμη ευκαιρία με την πρώτη ομάδα, ειδικά όταν στην αρχή της σεζόν ο ΠΑΟΚ είχε λειψανδρία στα φορ και επιστράτευσε τον Γκορτεζιάνι; Η απάντηση είναι απλή. Επειδή πηγαίνει ακόμα σχολείο, δεν μπορεί να συμμετέχει σε αγώνες που παίζονται Κυριακή.

Σε κάθε περίπτωση,ο ΠΑΟΚ τον ανανέωσε ως το 2025 για να έχει το κεφάλι του ήσυχο.Βλέποντας τον τρόπο λειτουργίας του Δικεφάλου,και την ευκαιρία του θα πάρει και θα έχει τις ιδανικές συνθήκες για να αναδειχθεί.

loading...

Previous articleΕπική στιγμή με Βέλεθ και Κριχόβιακ στο Αλ Φατέχ – Αλ Σαμπάμπ
Next articleΜια ανάσα από οριστική συμφωνία με Βέργο η Λαμία!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here