Παίκτης της Βόλφσμπουργκ έγινε από το απόγευμα της Παρασκευής (30/8) με κάθε επισημότητα ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης. Ο Χανιώτης σέντερ μπακ μετά από 73 παιχνίδια, 9 γκολ και 4 ασίστ έκλεισε το «κεφάλαιο» ΠΑΟΚ στην καριέρα του με την Βόλφσμπουργκ να δίνει 12+3εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει.

Οι «λύκοι» τον υποδέχθηκαν με ένα ιδιαιτέρως ευφάνταστο βίντεο και τον 20χρονο σέντερ μπακ να… συστήνεται με μια ελληνική «Καλησπέρα».

Να υπενθυμίσουμε ότι ο διεθνής σέντερ μπακ έβαλε την υπογραφή του σε πενταετές συμβόλαιο από το οποίο θα εισπράττει ένα ποσό γύρω στο 1εκατ. ευρώ το χρόνο.

Με τη σειρά τους πρώτα ο ΠΑΟΚ ανήρτησε ένα αποχαιρετιστήριο βίντεο για τον «The Hammer», στο οποίο είχε μέσα τα γκολ του, αλλά και όμορφες στιγμές από το πέρασμα του από την ομάδα, ξεκινώντας με ένα frame από την ώρα που βρέθηκε στις ακαδημίες των Θεσσαλονικέων.

«Ήρθες ως παιδί, έγινε άντρας, φεύγεις πρωταθλητής! 73 ματς, 9 γκολ, 4 ασίστ, πρωταθλητής Ελλάδας 2023/24! Σε ευχαριστούμε», η χαρακτηριστική λεζάντα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ενώ και ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης έστειλε το δικό του ευχαριστήριο μήνυμα.

Χαρακτηριστικά:

«Είναι μεγάλη μου τιμή που υπηρέτησα αυτόν τον τεράστιο σύλλογο. Ευχαριστώ τον κ. Σαββιδη που πάντα βρισκόταν διπλα μου από τα πρώτα βήματα μου μέχρι και σήμερα.

Την διοίκηση, τους προπονητές, τους συμπαίκτες μου και φυσικά τον κόσμο του ΠΑΟΚ που μας έδινε την ώθηση όπου και αν αγωνιζόμασταν.

Νιώθω υπερηφάνεια που φεύγω ως πρωταθλητής!».


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here