Δύο παίκτες που γνωρίσαμε στην Ελλάδα έχουν βγει από την ακαδημία της Χαρτς με την οποία συνεργάζεται ο ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ έχει ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο με τη συνεργασία του στη Νιγηρία με την Hearts Of Abuja, μία ακαδημία που έχει βγάλει αρκετούς παίκτες οι οποίοι έπαιξαν ή συνεχίζουν να παίζουν στην Ευρώπη.

Δύο ποδοσφαιριστές μάλιστα που βγήκαν από τη συγκεκριμένη ακαδημία τους έχουμε δει και στην Ελλάδα, με τον έναν μάλιστα να φοράει και τη φανέλα μίας εκ των μεγάλων ομάδων της χώρας.

Ο πρώτος (χρονικά) που ήρθε ήταν ο Ζόζεφ Νουαφόρ. Ο βετεράνος σέντερ φορ ήρθε στην χώρα μας για να φορέσει τη φανέλα του Πανηλειακού αλλά έκανε.. σπίτι του το Ηράκλειο όπου αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΟΦΗ. Στη Κρήτη μέτρησε 116 συμμετοχές και 21 γκολ, έχοντας μάλιστα και δύο Ευρωπαϊκές συμμετοχές.

Το δεύτερο «προϊόν» της Hearts Of Abuja που ήρθε στην Ελλάδα ήταν ο Μακόλεϊ Κρισάντους. Ο 32χρονος σέντερ φορ ήρθε στην Ελλάδα τον Φεβρουάριο του 2015 για λογαριασμό της ΑΕΚ και έμεινε στην Ένωση για 1,5 χρόνο, όντας μέλος της ομάδας που επέστρεψε στη Super League και έφτασε στους «4» του κυπέλλου, όπως και της ομάδας που κατέκτησε το κύπελλο την επόμενη σεζόν.

Eπέστρεψε στη συνέχεια στην Ελλάδα για έξι μήνες για να φορέσει τη φανέλα της Λαμίας, όπου όμως δεν κατάφερε να στεριώσει.

loading...

Previous articleVIDEO: Αυτός είναι ο Κράστεφ που εξετάζει ο Άρης
Next articleO μάνατζερ του Πάλμα ετοιμάζεται να φέρει κι άλλον Ονδουριανό στην Ευρώπη

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here