Μπορεί τα δημοσιεύματα στο Μεξικό να πληθαίνουν, αλλά στην ΑΕΚ δεν έχει αλλάξει κάτι στην υπόθεση του Νέστορ Αραούχο.

Τίποτα δεν έχει αλλάξει στην ΑΕΚ σχετικά την υπόθεση του Νέστορ Αραούχο!

Η ιστοσελίδα La Octava Sports, τονίζε χθες πως η Ένωση έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Μεξικανού μετά από εισήγηση του Ματίας Αλμέιδα. Στο εν λόγω δημοσίευμα αναφερόταν η πρόθεση της ΑΕΚ να ενισχυθεί για να διεκδικήσει την είσοδο της στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και θα ήθελε να εντάξει στο δυναμικό της για αυτό τον σκοπό τον Αραούχο.

Την ώρα που πληθαίνουν τα δημοσιεύματα από το Μεξικό περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ για τον Αραούχο και εισήγησης του Αλμέιδα, πηγές από την ΑΕΚ υπογραμμίζουν πως μέχρι στιγμής δεν έχει αλλάξει κάτι στην συγκεκριμένη υπόθεση. Από το «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο δεν επιβεβαιώνεται πως αποτελεί βασική επιλογή της ομάδας για τη θέση του στόπερ τη δεδομένη χρονική στιγμή. Δεν υπάρχει δηλαδή ουδεμία ενδειξη πως έχουν αλλάξει τα πράγματα.

Ο Αραούχο επαναπατρίστηκε πέρυσι. Η Αμέρικα – η πλουσιότερη ομάδα στο Μεξικό – πλήρωσε 2,5 εκατομμύρια ευρώ στην Θέλτα και τον αγόρασε, ικανοποιώντας έτσι την επιθυμία του για επιστροφή στην πατρίδα. Μπορούσε να μείνει στην Ισπανία. Τέσσερα χρόνια άλλωστε στο Βίγκο, βασικός και αναντικατάστατος ήταν, εξασφαλίζοντας έτσι αδιάλειπτη παρουσία στην εθνική ομάδα της χώρας του. Μπορούσε να αναζητήσει οπουδήποτε άλλου καλύτερο συμβόλαιο.

Στην Αμέρικα εισπράττει 1,2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, όσα δηλαδή εισέπραττε στη Θέλτα, χωρίς να υπολογίζονται τα (προβλεπόμενα για το μεξικάνικο ποδόσφαιρο) υψηλότατα μπόνους.

Υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας, μέχρι το 2025, με option για επέκταση ενός ακόμη χρόνου (2026). Πήγε στο Παγκόσμιο Κύπελλο (αγωνίστηκε μάλιστα βασικός και στο παιχνίδι με την Αργεντινή), η αλήθεια ωστόσο είναι πως η εξέλιξη της σεζόν στο Μεξικό και ειδικά κατά τη διάρκεια της Clausura (μετά δηλαδή το Παγκόσμιο Κύπελλο) δεν ήταν για τον ίδιο ιδιαίτερα θετική.

Πηγή: aek365.gr

loading...

Previous articleΟλυμπιακός: Θύμα διάρρηξης ο Ροντινέι
Next articleΟ «σύμμαχος» του ΠΑΟΚ στην υπόθεση Γκαμπιατίνι

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here