Ο Άρης έχει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μπροστά του, αφού την Κυριακή (14/4 20:30) θα αγωνιστεί εκτός έδρας για την 5η αγωνιστική των play off κόντρα στην ΑΕΚ. Ο Άκης Μάντζιος… πονοκεφαλιάζει αφού ο Φράνκο Φεράρι λόγω ενός χτυπήματος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στη σημερινή προπόνηση.

Έτσι όπως φαίνεται τόσο ο Φαμπιάνο όσο και ο Αργεντίνος μπακ θα απουσιάσουν από το παιχνίδι κόντρα στην Ένωση, μειώνοντας τις επιλογές του Έλληνα τεχνικού για τη βασική ενδεκάδα.

Η ενημέρωση των «κίτρινων» αναφέρει τα εξής: «Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Α.Ε.Κ. (14/04, 20:30), στο πλαίσιο της 5ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος ‘Stoiximan Super League’.

Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιλάμβανε πρωινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης (ενεργοποίηση, ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης και παιχνίδι τακτικής). Εκτός από τον Φαμπιάνο Λέισμαν και ο Φράνκο Φεράρι (έχει ένα χτύπημα στο πόδι από την προπόνηση) ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα».

loading...

Previous articleΑΕΚ: Μέσα ο Άμραμπατ ενόψει Άρη
Next articleΟλυμπιακός: Κορυφαίος ο Τζολάκης με έξι αποκρούσεις, τόσες είχε και ο Μαρτίνεθ της Άστον Βίλα

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here