Όπως σε κάθε μουντιάλ οι κερδισμένοι είναι περισσότεροι από τους χαμένους και το TransferGeeks σας παρουσιάζει τους παίκτες που εκτόξευσαν την αξία τους.

Από τους κορυφαίους αυτού του πλανήτη, μέχρι παίκτες από την Ασία που εκτόξευσαν την αξία τους, παρακάτω μπορείτε να δείτε το πρώτο από τα δύο μέρη με τους επιθετικούς που ξεχώρισαν στο μουντιάλ του Κατάρ, σύμφωνα με τη συντακτική ομάδα του ΤransferGeeks.

Κόλο Μουανί

Απ τις μεγαλύτερες (ευχάριστες) εκπλήξεις του Μουντιάλ. Ανταποκρίθηκε σε ένα εξαιρετικά υψηλό επίπεδο, έδωσε φτερά σε μια Γαλλία που μέχρι το 80′ παράπαιε κερδίζοντας το πέναλτι. Έχασε την ευκαιρία να γίνει εθνικός ήρωας. Με τον τρόπο που παίζει όμως, φαίνεται πως θα έχει πολλές ακόμη ευκαιρίες να γίνει σπουδαίος ποδοσφαιριστής.

Ασάνο

Εξαιρετικός στο ματς που μπήκε κόντρα στη Γερμανία. Το άλλαξε τελείως, σκοράροντας και δίνοντας την νίκη στην ομάδα του. Ειρωνικό αν σκεφτεί κανείς πως ο Ασάνο είναι αλλαγή σε μια από τις χειρότερες ομάδες της Μπουντεσλίγκα. Αλλά αυτή είναι η ομορφιά του Μουντιάλ.

Μπουφάλ

Αν υπήρχε βραβείο για τον ποδοσφαιριστή που μας έκανε να πούμε πιο πολλές φορές “ουάου” και “τι έκανε” θα το έπαιρνε σίγουρα ο Σοφιάν Μπουφάλ. Απίθανες ντρίμπλες, όταν είχε τη μπάλα ένιωθες πως μπορεί να περάσει τον αντίπαλο με 100 διαφορετικούς τρόπους. Έβαλε αρκετή ουσία στο παιχνίδι του, ήταν συνεπής τακτικά και σίγουρα αποτέλεσε σημαντικό παράγοντα για την πορεία του Μαρόκου.

Ριτσάρλισον

Υπήρχαν αμφιβολίες για την κλήση του στην εθνική. Σίγασε τους πάντες όμως από το πρώτο κιόλας παιχνίδι σκοράροντας το ομορφότερο γκολ του Μουντιάλ. Ικανοποίησε με την απόδοση του σκοράροντας 3 γκολ και μοιράζοντας μία ασίστ, πάρα το ντεφορμάρισμα που περνούσε πριν το Μουντιάλ.

Τσο

Πως φτάνεις από 20 χιλιάδες followers σε μερικά εκατομμύρια μέσα σε λίγες μέρες; Η απάντηση: Σκοράρεις δις και γίνεσαι ήρωας για την χώρα. Μπορεί βέβαια να φταίνε τα χιλιάδες τικ τοκ λαγνείας προς τον Τσο και τα φανπέιτζ που του έχουν δημιουργήσει.

Γκονσάλο Ράμος

Τι; Τρελός είναι; Έβαλε Γκονσάλο Ράμος; Και μεις το είπαμε, και σύ το είπες, μη το αρνείσαι. Δεν είναι ντροπή. Πάντως το χατ- τρικ του το έκανε και ήδη μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες ετοιμάζονται να τα “σκάσουν” στην Μπενφίκα για να τον αποκτήσουν. Έχει τα φόντα να γίνει μεγάλος παίχτης. Αρκεί να συγκρατεί και λίγο τις ορέξεις του.

Κιλιάν Εμπαπέ

Ό,τι και να πει κανείς για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του Μουντιάλ -μαζί με τον Μέσι-, είναι λίγο. Έκανε χατ-τρικ στον τελικό. Πήρε την Γαλλία από το χέρι και πήγε να της δώσει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Το έχασε στα πέναλτι, αλλά έχει ήδη ένα. Όχι ότι δεν το ξέραμε, αλλά με τις εμφανίσεις του στο Κατάρ επιβεβαίωσε πως μετά την Μέσι-Ρονάλντο εποχή, θα κυριαρχήσει στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και ότι θα σπάσει το ρεκόρ γκολ όλων των εποχών σε Μουντιάλ. Έχει ήδη 12 γκολ και το ρεκόρ του Κλόζε είναι 16.

loading...

Previous articleΠΑΟΚ: Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ΑΠΟΕΛ για τον Μουργκ
Next articleΟJogo: «Ο Άρης διακόπτει τον δανεισμό του Καμάτσο»

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here