Σημάδια που θα θυμίζουν στον Αργεντίνο το πόσο δούλεψε θα είναι για πάντα τα τατουάζ που έχει στο σώμα του ο Ντάνιελ Μαντσίνι.

Ο νέος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού έχει μια ιδιαίτερη ιστορία να πει με τα τατουάζ του. Όχι μόνο με την κάθε ημερομηνία ή τις αφιερώσεις στους κοντινούς του ανθρώπους αλλά και μόνο με την ύπαρξη τους.

Από μικρός ο ταλαντούχος εξτρέμ είχε μια ιδιαίτερη αγάπη στα τατουάζ. Σε αρκετά νεαρή ηλικία μάλιστα έκανε το πρώτο του, κάτι που οι δικοί του άνθρωποι δεν δέχθηκαν με πάρα πολύ μεγάλη ευχαρίστηση.

Ο πατέρας του μάλιστα του απαγόρευσε να κάνει δεύτερο τατουάζ “Μέχρι να καταφέρει να παίξει τον πρώτο του αγώνα στην πρώτη κατηγορία”.

Τα χρόνια μπορεί να πέρασαν, αλλά ο πιτσιρικάς Μαντσίνι δεν είχε ξεχάσει αυτά τα λόγια. Στις 12 Ιουλίου του 2015 έπαιξε τον πρώτο του αγώνα με την φανέλα της Νιούελς Ολντ Μπόις στην πρώτη κατηγορία της Αργεντινής και όπως θυμάται “το μελάνι ξεκίνησε να ρέει και πάλι”.

Έτσι, πέρα από κάθε ξεχωριστή σημασία που μπορεί να έχουν τα τατουάζ του Μαντσίνι, όλα θα του θυμίζουν την πορεία του από τις ακαδημίες της Νιούελς στην πρώτη ομάδα, και την σκληρή δουλειά που τον έκανε να βγει νικητής από την “πρόκληση” του πατέρα του…

loading...

Previous articleΕπίσημο: Παίκτης του ΠΑΟΚ ο Κεντζίορα! (vid)
Next articleΟ μεγάλος στόχος του Κετζιόρα στον ΠΑΟΚ!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here