Ο Σενεγαλέζος πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού γνωρίζει ανοδική πορεία στην καριέρα του μετά και την αποχώρησή του από τη Λιλ.

Στην Ελβετία βρίσκεται ο Σενεγαλέζος πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Σεϊχ Νιάς, γνωρίζοντας μια ανοδική πορεία στην καριέρα του, έχοντας αρκετό χρόνο συμμετοχής με την ελβετική Γιούνγκ Μπόις.

Ο Νιάς αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό για μισή σεζόν, όταν και αποκτήθηκε τον Φεβρουάριο του 2021 με τη μορφή δανεισμού από τη γαλλική Λιλ.

Ο 23χρονος πλέον μέσος, είχε αγωνιστεί μόλις 15 φορές με τη φανέλα των «πρασίνων» μην πείθοντας τους ανθρώπους της ομάδας με τις εμφανίσεις του, επιστρέφοντας στη Λιλ, στην οποία και έμεινε για 8 μήνες.

Τον Φεβρουάριο του 2022, η ελβετική Γιούνγκ Μπόις, έβγαλε από τα ταμεία της 900 χιλιάδες ευρώ και του προσέφερε μάλιστα και 4ετές συμβόλαιο για να τον εντάξει στο δυναμικό της, πρόταση που έγινε αποδεκτή, φέρνοντας τον Νιάς σε μια σταδιακή ανοδική πορεία.

Η χρηματιστηριακή αξία του Σενεγαλέζου όταν αποχώρησε από τη Λιλ, βρισκόταν στο 1 εκατομμύριο, ενώ σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του Transfermarkt τον Νοέμβριο του 2022, η αξία του βρίσκεται στα 2.5 εκατομμύρια ευρώ!

Συνολικά, μέσα σε αυτόν τον ένα χρόνο (από τον περσινό Φεβρουάριο) ο Νιάς έχει σημειώσει 37 συμμετοχές με την «κιτρινόμαυρη» ομάδα έχοντας αγωνιστεί και στο Europa Conference League, με τις φετινές συμμετοχές να είναι 27, με το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών να είναι ως βασικός.

loading...

Previous articleH τρομερή χρονιά του Κεραμίτση στην Ιταλία που κάνει τους Βέλγους να τον θέλουν σαν τρελοί (Wyscout Analysis)
Next articleΒαν Ντόινεν: Τον πήρανε για Βαν Νταμ και βγήκε… κομπάρσος

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here