Δεν είναι μόνο το γκολ, είναι όλα όσα έκανε ο παίκτης με τη μεγαλύτερη αξία στο Ελληνικό πρω΄ταθλημα!

Αν κάποιος ρίξει μία ματιά στο Transfermarkt, θα δει ότι από όλους τους παίκτες που αγωνίζονται στη Super League, ο Σαμασέκου είναι αυτός που έχει τη μεγαλύτερη χρηματηστηριακή αξία. Η αλήθεια είναι ότι τα 12.000.000 που φαίνεται να αξίζει δεν έβγαιναν ιδιαίτερα στον αγωνιστικό χώρο, χθες όμως όλα ήταν διαφορετικά.

Χθες ο Σαμασέκου έβγαλε μία σιγουριά στο παιχνίδι του που τόσο την χρειάζεται ο Ολυμπιακός. Το γκολ είναι τρομερό, είναι ένα πολύ δύσκολο σουτ, με προϋποθέσεις που δε δείχνουν γκολ (ευκαιρία αξίας 0,03 xgoal) και είναι πάρα πολύ κρίσιμο γιατί αλλάζει ολόκληρο το παιχνίδι.

Παρόλα αυτά δεν είναι μόνο το γκολ. Είναι όλα τα υπόλοιπα τα οποία έκανε ο Σαμασέκου. Ο 27χρονος είχε 47 επιτυχημένες πάσες και μόλις τέσσερις που δε βρήκανε στόχο, μοιράζοντας σωστά τη μπάλα.

Πέρα από το κομμάτι του μοιράσματος του παιχνιδιού, ο Σαμασέκου άφησε το αποτύπωμα του σε ολόκληρο το γήπεδο, κέρδισε 15 από τις 24 μονομαχίες που έδωσε και πολύ σημαντικό είναι ότι κέρδισε σχεδόν όλες τις εναέριες μονομαχίες του, πέραν μίας.

Όταν άλλωστε ο Ολυμπιακός πήρε τον Σαμασέκου έβλεπε στο πρόσωπο του έναν παίκτη ο οποίος θα κυριαρχεί στον αέρα, θα μοιράζει σωστά το παιχνίδι και θα μπορεί να απειλεί. Κόντρα στη Λαμία ο Μίτσελ τα είδα όλα αυτά και μένει να φανεί αν θα μπορέσει ο Ολυμπιακός να συνεχίσει να παίρνει τα παραπάνω από τον παίκτη με τη μεγαλύτερη χρηματηστηριακή αξία στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

loading...

Previous article«Τρέλανε» τους Τσέχους με το καλημέρα ο Ζαφείρης
Next articleΑυτό είναι το νέο συμβόλαιο του Κωνσταντέλια σε αριθμούς

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here