Ο Σωτήρης Νίνης, μετά την αποχώρησή του από την ομάδα του Βόλου, έμεινε ανενεργός και χωρίς ομάδα για περίπου 6 μήνες, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να έρχεται να του δώσει ίσως την τελευταία ευκαιρία του να παίξει στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος.

Την επιστροφή του στη Σούπερ Λιγκ έκανε ο Σωτήρης Νίνης για τον ΠΑΣ Γιάννινα, με την ομάδα των Ιωαννίνων να γίνεται η τέταρτη ελληνική ομάδα της οποίας τη φανέλα φορά ο Έλληνας μεσοεπιθετικός.

Μπορεί να έχουν περάσει 16 χρόνια από την αρχή της καριέρας του Σωτήρη Νίνη με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, παρόλα αυτά ο Έλληνας μεσοεπιθετικός, δε βρίσκεται σε ηλικία που συνηθίζεται κάποιος να σταματά το ποδόσφαιρο.

Ο Νίνης βρίσκεται στο 32ο έτος της ηλικίας του και έχει 16 χρόνια επαγγελματικής καριέρας, έχοντας…φάει τα γήπεδα της Σούπερ Λιγκ με το κουτάλι, η παρουσία του όμως στην ομάδα του Βόλου, δεν ήταν ανάλογη με αυτή του βεληνεκούς του.

Σε 22 παιχνίδια και συνολικά 917’ λεπτά συμμετοχής με τη φανέλα του Βόλου, ο Νίνης σκόραρε μόλις μια φορά, δίνοντας μάλιστα και 2 ασίστ και όλα αυτά στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα, δείχνει πως έχει ξεκινήσει με…μεγάλη φόρα τη μεταγραφική της περίοδο για τον μήνα Ιανουάριο, αφού μαζί με τον Σωτήρη Νίνη, πρόσθεσε στο δυναμικό της και τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ, Παναγιώτη Τσιντώτα, θέλοντας να γεμίσει με ποιότητα αλλά παράλληλα και εμπειρία το έμψυχο δυναμικό της.

Ο Σωτήρης Νίνης μέσω αυτού, μπορεί να λάβει την ευκαιρία όχι μόνο να βρει τον ποδοσφαιρικό του εαυτό, αλλά και να ηγηθεί μιας ομάδας, η οποία έχασε πολλούς σημαντικούς παίκτες της, ενώ τα τελευταία χρόνια βρισκόταν σε υψηλές βαθμολογικές θέσεις μαζί με τους “μεγάλους” του πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα, αποτελεί μια τεράστια και ίσως από τις τελευταίες, ευκαιρίες του Σωτήρη Νίνη, ώστε να εδραιωθεί και να κλείσει την καριέρα του, τα επόμενα χρόνια, όπως του αρμόζει, σε μια ομάδα πρώτης κατηγορίας.

Υπενθυμίζεται πως ο Σωτήρης Νίνης υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΣ Γιάννινα μέχρι και τον Ιούνιο του 2024, δηλαδή για 1.5 χρόνο, ξεκινώντας από τον Ιανουάριο του 2023.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε τη μεταγραφή του στις 18 Νοεμβρίου του 2022 και έκτοτε ανήκει στην ομάδα των Ιωαννίνων.

loading...

Previous articleΌτι επέστρεψε ο Μαντσίνι δε σημαίνει ότι δε θα πωληθεί
Next articleΚοντά στην Εσπανιόλ εξτρέμ που απασχόλησε τον Άρη

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here