Ο Ντάνιελ Μαντσίνι επέστρεψε στις υποχρεώσεις του Άρη, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως δε θα πωληθεί τον Ιανουάριο.

Ο Αργεντινός εξτρέμ του Άρη ήταν το επίκεντρο της προσοχής τον προηγούμενο μήνα. Έμεινε εκτός ομάδας στον Άρη λόγω κόντρας με τη διοίκηση, έγινε προσπάθεια να πωληθεί, αλλά τελικά δεν ήρθε έως τώρα κάποια πρόταση με τις δύο πλευρές να γεφυρώνουν το χάσμα τους πριν το ξεκίνημα του δευτέρου γύρου.

Ότι ο Μαντσίνι έπαιξε στη Λειβαδιά πάντως δε σημαίνει ότι θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη μέχρι το καλοκαίρι. Ομάδες που ενδιαφέρονται για εκείνον συνεχίζουν να υπάρχουν και ο Άρης αν δεχθεί μία πρόταση που να καλύπτει τα οικονομικά του «θέλω», τότε θα πουλήσει τον Μαντσίνι.

Άλλωστε αυτό ήταν το πλάνο όπως και να είχε, με το πρόσφατο… ράγισμα του γυαλιού να κάνει ακόμη πιο θετικούς τους κιτρινόμαυρους στο να συμφωνήσουν για την παραχώρηση του Μαντσίνι σε περίπτωση που ικανοποιηθούν.

loading...

Previous articleΑνανεώνει στην Παρί Σεν Ζερμέν ο Μέσι!
Next articleΟ ΠΑΣ Γιάννινα δίνει (ίσως) την ευκαιρία που έψαχνε ο Νίνης

1 COMMENT

  1. […] Μετά την ρήξη των σχέσεων μεταξύ Μαντσίνι-Άρη ήταν σχεδόν βέβαιο πως ο Αργεντινός δεν επρόκειτο να παραμείνει στους “κιτρινόμαυρους”.Όπως σας αναφέραμε σε “προφητικό” σημερινό άρθρο το ότι ο Μαντσίνι επέστρεψε,δε σημαίνει πως δε θα πωληθ… […]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here