Για ακόμα ένα παιχνίδι, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, απέδειξε σε όλο το φίλαθλο κοινό τον λόγο για τον οποίο τον απέκτησε ο Ολυμπιακός.

Αυτή τη φορά ωστόσο, πλήγωσε την πρώην ομάδα του, καθώς στο χθεσινό παιχνίδι ο ΠΑΟΚ δεν αποτέλεσε τον κρυπτονίτη του ”Superman”, ο οποίος με εξαιρετικές επεμβάσεις αλλά και σταθερότητα, κράτησε το 0, σε ένα ντέρμπι που παιζόταν το προβάδισμα στον δρόμο για το πρωτάθλημα.

Παρά το γεγονός ότι ο Πασχαλάκης επέστρεψε σε ένα περιβάλλον που του τα είχε… μαζεμένα, εξαιτίας της μετακίνησης του στο αντίπαλο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, έδειξε ότι κάτω από αυτή τη πίεση, λείτούργησε όπως ο Κλαρκ Κεντ όταν όλα ήταν εναντίον του. Έτσι και χθες ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, παρά την μεγάλη πίεση και σημασία που είχε το ματς, ήταν αναδιαμφισβήτητα ο MVP.

Συγκεκριμένα ο Έλληνας πορτίερο, πραγματοποίησε 7 αποκρούσεις, οι 3 εκ των οποίοων χρειάστηκαν να ενεργοποιήσουν τα αντανακλαστικά του για να πραγματοποιηθούν.

Εντυπωσιακό είναι το γεγονός, ότι ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τις ευκαιρίες που δέχτηκε είχε 1.37 xCG, κάτι το οποίο δείχνει ότι οι επεμβάσεις που πραγματοποίησε ήταν σωτήριες και έκριναν την τύχη του αγώνα.

Παρά το γεγονός ότι γύρισε ως αντίπαλος στη Τούμπα για πρώτη φορά μετά τη θητεία στον ΠΑΟΚ, ο Πασχαλάκης φαίνεται να ξεπέρασε οποιοδήποτε άγχος είχε, καθώς έκανε το απόλυτο στις κοντινές πάσες (12 στις 12), ενώ τρομερή ήταν η ευστοχία του και στις μακρινές πάσες (11 πετυχημένες από τις 13).

Εξαιρετική εμφάνιση από τον Έλληνα τερματοφύλακα χθες, η οποία δίνει στον Ολυμπιακό την σιγουριά ότι με αυτόν κάτω από τα δοκάρια, έχει κάθε δικαίωμα να ονειρεύεται το πρωτάθλημα στο τέλος της φετινής σεζόν.

loading...

Previous articleVIDEO: Αυτός είναι ο Σονόρα που τον “συνδέουν” με Άρη και Παναθηναϊκό
Next articleΠάτησε Θεσσαλονίκη ο Χριστοδουλόπουλος (pics)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here