Ο Έλληνας χαφ, που αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την Τουλούζ, έκανε πρόσφατα την πρώτη του συμμετοχή στη Ligue 1, αλλά τα πράγματα δεν είναι εύκολα για αυτόν.

Ο Τσιγγάρας μεταγράφηκε στην Τουλούζ την τελευταία μέρα των μεταγραφών στη Γαλλία, όντας τραυματίας, με το πρόβλημα στους κοιλιακούς να χρειάζεται χειρουργείο, το οποίο πραγματοποιήθηκε και από τότε προσπαθεί σταδιακά να μπει στην εξίσωση και να γίνει χρήσιμος για τους βιόλα. Θυμίζουμε ότι αντίστοιχο πρόβλημα στους κοιλιακούς είχε και ο χαφ του Παναθηναϊκού, ο Δημήτρης Κουρμπέλης, το οποίο τον άφησε για τουλάχιστον 1 χρόνο εκτός δράσης.

Ο συγκεκριμένος τραυματισμός θέλει πολύ προσοχή και ιδιαίτερη θεραπεία και αυτό το γνωρίζουν στην Τουλούζ, με τον πρόεδρο της γαλλικής ομάδας να δηλώνει πρόσφατα ότι πιστεύει πάρα πολύ στον Έλληνα χαφ και πως δεν θα βιαστούν να ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς, γνωρίζοντας πως κάτι τέτοιο πρέπει να γίνει μέχρι το καλοκαίρι. Επιπλέον, η γαλλική ομάδα στηρίζεται αρκετά στα analytics, τα οποία παίζουν μεγάλο ρόλο στις μεταγραφικές αποφάσεις τους. Οι Γάλλοι ξεκίνησαν να εφαρμόζουν αυτή την μεταγραφική τακτική εδώ και 2 χρόνια και φαίνεται πως αποδίδει, καθώς οι βιόλα ανέβηκαν πέρσι από την Ligue 2 και φέτος είναι στη μέση της βαθμολογίας αποφεύγοντας περιπέτειες υποβιβασμού.

Σε κάθε περίπτωση, οι Γάλλοι δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο παραμονής του παίκτη, διότι πιστεύουν σε αυτόν, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει ο Έλληνας χαφ να μείνει υγιείς και να δείξει ότι μπορεί να προσφέρει για την ομάδα του.

loading...

Previous article”Έδεσε” μέχρι το 2027 τον Βλαχοδήμο η Μπενφίκα!
Next articleΈγινε… σύνθημα ο Κούτσιας στην Αμερική

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here