Το ποδόσφαιρο στο αίμα του, μία ολόκληρη χώρα από πίσω του και ο Ανόρ έρχεται να πατήσει το restart που ψάχνει σε μία καριέρα που έχει ακόμη πολλά κεφάλαια!

Ο Παναιτωλικός απέκτησε έναν παίκτη ο οποίος προκάλεσε αίσθηση! Προοριζόταν για μεγαλεία στα οποία δεν έφτασε, αλλά μπορεί ακόμη να δώσει πάρα πολλά πράγματα. Για αυτό επιστρέφει στην Ευρώπη, για αυτό έρχεται στον Παναιτωλικό

Το ποδόσφαιρο στο αίμα του

Το αν ο «Χουάνκι» θα ήταν ποδοσφαιριστής ή όχι μάλλον δεν ήταν επιλογή του. Το ποδόσφαιρο είναι στο αίμα του, είναι οικογενειακή υπόθεση. Ο πατέρας του, Μπερνάρντο Ανόρ έχει παίξει ποδόσφαιρο στη Βενεζουέλα και τη Βολιβία, έχοντας μάλιστα και εκείνος συμμετοχές στην Εθνική ομάδα της χώρας του.

Ο αδερφός του επίσης είναι ποδοσφαιριστής, παίζοντας για πολλά χρόνια στο MLS, έχοντας διεθνή εμπειρία και καταλήγοντας τα τελευταία χρόνια να αγωνίζεται στο Καράκας. Πρόκειται για μία από τις πλέον ποδοσφαιρικές οικογένειες της Βενεζουέλας και ο «Χουάνκι» του Παναιτωλικού είναι το καμάρι της!

Από μικρός έκανε εντύπωση με τις εμφανίσεις του και δεν είχε προλάβει να συμπληρώσει τα 16 του χρόνια όταν τον «άρπαξε» η Μάλαγα για να τον πάρει στην Ισπανία.

Ο αγαπημένος του Χάβι Γκαρσία, οι ατυχίες και οι αλλαγές ηπείρων

Στη Μάλαγα ο Χουάνκι ήταν από τα παιδιά που όλοι πίστευαν ότι θα πετύχει. Ήταν ο αγαπημένος του Χάβι Γκαρσία και πίστευε ότι μπορεί να τον βοηθήσει να κάνει μεγάλη καριέρα στα κορυφαία Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Τον έβαζε στην ίδια πρόταση με τον Σάμου Καστεγιέχο και για να λέμε την αλήθεια, αυτό δεν έκανε εντύπωση σε κανέναν.

Μάλιστα, την ίδια στιγμή διέπρεπε με την Εθνική του, με πιο σημαντικό επίτευγμα του το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Εθνική Αργεντινής για να γίνει ο όγδοος Βενεζουελάνος που καταφέρνει κάτι τέτοιο απέναντι στην Αλμπισελέστε.

Δυστυχώς όμως ο Χουάνκι δεν στάθηκε τυχερός. Τη σεζόν 2016/17 έχασε 100 ημέρες λόγω τραυματισμών, ενώ έμεινε εκτός για άλλες 40 μέρες την επόμενη σεζόν, με τους τραυματισμούς αυτούς να τον οδηγούν σταδιακά εκτός των επιλογών στη Μάλαγα.

Ακολούθησαν περάσματα από την Σαουδική Αραβία αλλά η ρήξη χιαστού που υπέστη έβαλε ένα γρήγορο επίλογο στην πορεία του στην Αλ Αϊν. Έτσι, ήρθε η ώρα για την επιστροφή στην Βενεζουέλα, ένα θετικό εξάμηνο στην Καράκας και η ώρα για την Ευρώπη και τον Παναιτωλικό.

Τι θα δώσει αγωνιστικά ο Ανόρ

Πρόκειται για παίκτη που του αρέσει να έχει τη μπάλα στα πόδια του και να δημιουργεί απειλές. Θα δοκιμάσει δύσκολα πράγματα, έχει ίσως ακόμη και… υπερβολική αυτοπεποίθηση σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά στις περισσότερες έχει λόγο.

Ξέρει ότι έχει ταλέντο και έτσι έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει όσους εντυπωσίασε. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι κάθε κίνηση του έχει σχέση το γκολ. Είτε να δημιουργήσει (καθώς είναι εξαιρετικός δημιουργός) τις προϋποθέσεις για τους συμπαίκτες του, είτε να απιελήσει ο ίδιος την εστία.

Αυτό είναι και το πιο σημαντικό που θα δώσει ο Χουάνκι. Ότι δηλαδή θα έχει πάντα ως στόχο να φέρνει την ομάδα του κοντά στο να πετύχει κάποιο γκολ. Σε όλες τις ομάδες του περνούσε αρκετές πάσες μέσα στη μεγάλη περιοχή, στέλνοντας την μπάλα σχεδόν συνεχώς στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου, αν και πολλές φορές τη παραλάμβανε αρκετά πιο πίσω, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω heat map.

loading...

Previous articleΟ δολοφόνος γυρίζει πάντα στον τόπο του εγκλήματος,αυτό κάνει και ο Luiz Phellype (Wyscout Analysis)
Next article«O Aντούνια δεν κάνει ούτε για… ένα τρίτο επιθετικού»

1 COMMENT

  1. […] ταλέντο του Ανόρ είναι δεδομένο και το TransferGeeks.gr σας ανέλυσε ήδη το τι μπορείτε να περιμένετε από τον Βε…. Ένα ακόμη… παράσημο πάντως για τον «Χουάνκι» είναι […]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here