Ο ΠΑΟΚ κατάφερε μια μεγάλη νίκη καθώς ανανέωσε το συμβόλαιο του πιο σημαντικού περουσιακού του στοιχείου για ακόμα ένα χρόνο μέχρι το 2027. Γιατί όμως αυτό θεωρείται μια μεγάλη νίκη για τον Δικέφαλο του βορρά;

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός ξεκινώντας τη φετινή χρονιά είχε πολλούς παίκτες μπροστά του και θεωρούταν πολύ πίσω στην ιεραρχία του Ράζβαν Λουτσέσκου. Όλα άλλαξαν όταν στο ματς με την ΑΕΚ όπου ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε όπου ο Κωνσταντέλιας έπαιξε για πρώτη φορά βασικός και έπεισε τον Ρουμάνο τεχνικό ότι αξίζει μια ευκαιρία. Η συνέχεια μετά είναι γνωστή, ο Βολιώτης μεσοεπιθετικός έχει πάρει τη φανέλα βασικού στο σπίτι του και είναι από τους πιο σημαντικούς παίκτες των Θεσσαλονικιών.

Ο Κωνσταντέλιας είχε συμβόλαιο μέχρι το 2026 το οποίο υπέγραψε ως παίκτης της κ19 κάτι το οποίο σημαίνει ότι δεν είχε αποδοχές παρόμοιες με τους υπόλοιπους παίκτες της πρώτης ομάδας πόσο μάλλον αποδοχές ενός παίκτη που είναι η ανάσα του ΠΑΟΚ. Στη Μικράς Ασίας όμως έδρασαν γρήγορα και ανανέωσαν τον ποδοσφαιριστή για ένα ακόμα χρόνο με αύξηση των αποδοχών του και χωρίς ρήτρα αποδέσμευσης.

Αυτό στέλνει ένα μήνυμα στις ομάδες που προσπαθούσαν να αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή, με τελευταία την Σάλτσμπουργκ η οποία πρόσφερε 13 εκατομμύρια ευρώ, ότι ο ποδοσφαιριστής θέλει να παραμείνει στον ΠΑΟΚ και ότι οποία ομάδα θέλει να τον απόκτηση θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Η μεγάλη νίκη όμως του Δικεφάλου του βορρά είναι ότι ο παίκτης είναι πολύ χαρούμενος με την υπογραφή του νέου συμβολαίου του και εμπιστεύεται τους ανθρώπους της ομάδας ότι θέλουν το καλύτερο για αυτόν, όπως έγραψε σε σχετικό ποστ όπου τους ευχαρίστησε όλους αλλά και προσωπικά τον ισχυρό άνδρα του Δικεφάλου Ιβάν Σαββίδη, και ότι δε θα σταθούν εμπόδιο σε μια μεταγραφή όταν όμως έρθει η κατάλληλη ώρα αλλά και η πρόταση που είναι κοντά στο ποσό που αποτιμά ο ΠΑΟΚ τον παίκτη. Ας είμαστε όμως  ειλικρινείς, εάν συνεχίσει έτσι ο Έλληνας μεσοεπιθετικός είναι εξαιρετικά δύσκολο να μείνει στην Ελλάδα μετά το καλοκαίρι του 2024, αλλά τουλάχιστον  ο ΠΑΟΚ θα έχει την ευκαιρία να καθορίσει εκείνος το ποσό της πώλησης του και το ποσό αυτό κατά πάσα πιθανότητα θα αποτελέσει το ρεκόρ πώλησης Έλληνα παίκτη.

loading...

Previous articleΑνανέωσε με τον ΠΑΟΚ ο Κωνσταντέλιας!
Next articleΠοδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού γίνεται διεθνής με ασιατική χώρα

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here