Στα «ασπρόμαυρα» θα παραμείνει ο νεαρός σταρ του ΠΑΟΚ.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιάννης Κωνσταντέλιας, θα παραμείνει στα «ασπρόμαυρα» μέχρι το 2027.

Πολλοί είναι οι μνηστήρες που προσπάθησαν να αποσπάσουν την υπογραφή του νεαρού άσου του ΠΑΟΚ, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να ζητά ένα ποσό κοντά στα 20 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσει, θέλοντας να κάνει γνωστό πως υπολογίζεται από την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου και πως για να τον κάνει δικό του ο οποιοσδήποτε, θα πρέπει να βγάλει ένα μεγάλο ποσό από τα ταμεία του.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ προσέφερε νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές στον 19χρονο επιθετικό μέσο της, το οποίο θα έχει διάρκεια έως και το καλοκαίρι του 2027.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Ήρθε στον ΠΑΟΚ το 2013 ως ένα παιδί με σπάνια τεχνική και μοναδικό ταλέντο. Τα χρόνια πέρασαν, το παιδί μεγάλωσε, έγινε άντρας και δικαίως θεωρείται πλέον ως μία από τις μεγαλύτερες ελπίδες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο  Γιάννης Κωνσταντέλιας έχει καταφέρει μέσα σε λίγους μήνες να γίνει ένα από τα σημαντικότερα θέματα της ποδοσφαιρικής Ελλάδας και όχι μόνο.

Με ένα μόνιμο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο, ο Mr.Breeze ζει την κάθε στιγμή, παραμένει ταπεινός, δουλεύει σκληρά και προσπαθεί να βελτιώσει το παιχνίδι του, ενώ παράλληλα έχει πάρει ρόλο πρωταγωνιστή στην ομάδα του  Ράζβαν Λουτσέσκου κι ας μην έχει κλείσει καν τα 20.

Ο Δικέφαλος τηρώντας το πλάνο του για την ανάδειξη νεαρών ποδοσφαιριστών, την επένδυση που κάνει εδώ και χρόνια στη νέα γενιά, προσέφερε νέο συμβόλαιο στον  Κωνσταντέλια , ο οποίος θα παραμείνει κάτοικος Τούμπας μέχρι το 2027.

Είμαστε μόνο στην αρχή! Συνεχίζουμε! 

loading...

Previous articleVIDEO: Αυτός είναι ο Κόσελεφ που παίρνει η Λαμία
Next articleΗ νίκη της χρονιάς για τον ΠΑΟΚ !

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here