Ως έναν από τους πιθανούς προορισμούς του 24χρονο διεθνή χαφ Κιάνου Μπάκους βάζουν την ΑΕΚ στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο ταλαντούχος μέσος έκανε καλές εμφανίσεις στο μουντιάλ, στην ουσιαστικά πρώτη ευκαιρία που είχε να δείξει το ταλέντο του στη διεθνή σκηνή. Αυτή τη στιγμή δεσμεύεται με συμβόλαιο στη Σεντ Μίρεν, αλλά η Dailyreport.uk μιλάει για ενδιαφέρον αρκετών ομάδων -και της ΑΕΚ- για την περίπτωση του.

Στο κείμενο τονίζεται ότι «ο ταλαντούχος μέσος κέρδισε αρκετούς θαυμαστές από την παρουσία του στο Μουντιάλ με την Αυστραλία, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, της Γάνδης, όπως και αγγλικών ομάδων, οι οποίες επιθυμούν να τον αποκτήσουν».

Ο προπονητής του Μπάκους δήλωσε εντυπωσιασμένος από το πόσο γρήγορα ξαναμπήκε στην ομάδα του ο Αυστραλός μετά το Μουντιάλ: «Τίποτα δεν έχει αλλάξει και τίποτα δεν θα αλλάξει μαζί του. Ασχολείται με την προπόνησή του και γυμνάζεται σαν να είναι η τελευταία του… Αυτός είναι ο τρόπος που παίζει και προπονείται. Τα μεταγραφικά σενάρια για τον Κιάνου είναι όλα εικασίες, για τις οποίες είναι δύσκολο να μιλήσουμε. Αυτό που ξέρω είναι ότι έφυγε και έκανε ένα φανταστικό Παγκόσμιο Κύπελο.

Θα είναι παίκτης της Σεντ Μίρεν για όσο καιρό μπορώ να τον κρατήσω. Δεν κρύβουμε το γεγονός ότι ο σύλλογος πρέπει να πουλάει παίκτες. Αυτό είναι το μοντέλο πάνω στο οποίο δουλεύουμε, όπως οι περισσότεροι σύλλογοι. Θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει μαζί του», λέει για τον διεθνή Αυστραλό αμυντικό χαφ ο προπονητής του στη Σεντ Μίρεν.

loading...

Previous articleEνισχύεται στα εξτρέμ με Ρούμπεν Μαρτίνεθ η Λαμία!
Next articleΣτη Πλζεν ο Βίντρα που έφτασε κοντά στον Άρη! (photo)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here