Μεταγραφές που “τάραξαν τα νερά” και ήρθαν ως εγγύηση γκολ. Το ποδόσφαιρο όμως είναι μόνο γήπεδο, ούτε καριέρα, ούτε χαρτιά, ούτε χρήματα. Ορίστε οι 3 φορ που ως τώρα δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα και πρέπει να ανεβάσουν την απόδοση τους προκειμένου να ωφεληθεί η ομάδα τους.

Βίνταρ Όρν Κιάρτανσον

Ξεκινάμε με τον πιο “λάιτ”. Ο Κιάρτανσον σε όλη του την καριέρα έχει εξαιρετικούς αριθμούς, δεν έχει πρόβλημα προσαρμογής και προσφέρει σιγουριά όπου βρίσκεται. Πολύπειρος φορ, έχει την αίσθηση του γκολ και προφανώς δεν “ξέχασε τη μπάλα” ερχόμενος στο Περιστέρι.

Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για ατυχία, αλλά δεν θα το κάνουμε. Αυτό είναι ένα άρθρο σκληρής κριτικής. Ο Κιάρτανσον έβαλε κάποια γκολ, βοήθησε την ομάδα του όμως ελάχιστα σε σχέση με την υπέρβαση που έκανε ο Ατρόμητος για να τον φέρει. Και πλέον χάνει την θέση του από τον Τζαβίδα. Καλύτερα να βάλεις έναν νεαρό που μπορεί να βγει “διαμαντάκι” παρά έναν έμπειρο που δεν αποδίδει.

Η μεσοεπιθετική γραμμή του Ατρόμητου είναι εξαιρετική, σκοράρει κ όλας. Ο φορ του όμως υστερεί.

Αντράζ Σπόραρ

Ίσως με την συμπερίληψη του στην εν λόγω λίστα να είμαστε λίγο άδικοι. Όμως δεν έχει “βγάλει τα λεφτά του”. Ήρθε με 3.5 εκατομμύρια και τεράστιο συμβόλαιο. Σκόραρε, έχει βοηθήσει στην ξέφρενη ως τώρα πορεία του Παναθηναϊκού.

Έχει χάσει όμως κρίσιμες ευκαιρίες και δεν εμπνέει σιγουριά. Τον έχει “καπελώσει” ο μαγικός Ιωαννίδης που εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του και κερδίζει παιχνίδια και βαθμούς με τις ενέργειες του. Και ο Σπόραρ έχει δώσει βαθμούς, όμως όχι τόσους όσους θα περίμενε κανείς.

Δεν νοείται φορ 3.5 εκατομμυρίων να αδυνατεί να σκοράρει όλο το ματς και η αλλαγή του να το κάνει σε 2 λεπτά όταν η μπάλα “καίει”. Γι’ αυτό είχε χάσει την θέση του βασικού.

Αντρέ Γκρέι

Hero to zero. Ξεκίνησε τη σεζόν με πολλά γκολ στα προκριματικά του Κόνφερενς και νομίζαμε όλοι πως ο Άρης βρήκε φορ. Τα περιττά κιλά που είχε, ακούστηκε “έλα μωρέ, θα τα χάσει, και στην τελική αφού παστελώνει τι σε νοιάζει;”. Μπακάλικος τρόπος προσέγγισης του ποδοσφαίρου, αλλά πέρα για πέρα αληθινός όταν πρόκειται για πιδοσφαιριστή που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης.

Ο Γκρέι νόμιζαν όλοι πως θα απογειωθεί με τον Πάρντιου, όμως έπεσε στα τάρταρα. Και με την έλευση Καμαρά, ίσως να πήγε και λίγο πιο κάτω. Κόστισε στον Άρη βαθμούς και την ευκαιρία να παλέψει για την πρόκριση στα ίσα κόντρα στον Ολυμπιακό. Είναι μοιραίος.

Τι πρέπει να συμβεί για να ξαναγίνει “ωραίος”; Πραγματικά άγνωστο. Προς στιγμήν πάντως δεν αποδίδει. Ίσως αναστηθεί, ποιός ξέρει. Άλλωστε η θέση του σέντερ φορ έχει “διακόπτη”. Το θέμα είναι ποιος θα τον ανοίξει, ως τώρα ο ίδιος δεν έχει δείξει πως μπορεί…

loading...

Previous articleO φορ που ήθελε ο ΠΑΟΚ τα… σπάει στη Γαλλία και μένει ελεύθερος!
Next articleΣτη Βραζιλία ο Κουαλιάτα – Ανακοινώθηκε ο δανεισμός του

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here