Διαβάστε τις δηλώσεις του εκπροσώπου του Ρώσσου ποδοσφαιριστή.

Ο 30χρονος χαφ βρίσκεται στην Τουρκία, παρόλα αυτά υπάρχουν ήδη επαφές με τον ΠΑΟΚ για την περίπτωση του, όπως τόνισε ο μάνατζερ του με δηλώσεις τις οποίες έκανε.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε, αποκάλυψε πως ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Οζντόεφ ενώ έγιναν και διάφορες επαφές: «Ναι, ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται πραγματικά και έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις για τον Μαγκομέντ, αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει συμβόλαιο με την Καραγκιουμρούκ και δεν γίνεται να μπω σε αυτήν την διαδικασία. Οι σύλλογοι πρέπει να μιλήσουν για τα περαιτέρω με την ομάδα του», είπε αρχικά ο Γκαργκάεφ για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Μαγκομέντ Οζντόεφ. 

Στη συνέχεια ο Ρώσος ατζέντης απάντησε σε ερωτήσεις, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Mαγκομέντ βρίσκεται σε μια απλή κατάσταση. Έχει συμβόλαιο με την ομάδα και δεν έχει λόγο να κάποια κάποια κίνηση. Αν κάποιος ενδιαφέρεται ξέρει που πρέπει να πάει…».

Σε ερώτηση για το αν προκύψει συμφωνία, είναι έτοιμος για μεταγραφή; «Aν συμβεί αυτό, θα το δούμε. Απόφαση λαμβάνεται όταν και αν υπάρξει συμφωνία. Για παράδειγμα, αν υπάρξει συμφωνία θα του πει η ομάδα του: «Άκου, υπάρχει μια προσφορά για σένα. Είμαστε ικανοποιημένοι. Εσύ πως την βλέπεις;»

Για το αν περιλαμβάνει το συμβόλαιο του Οζντόεφ κάποια ρήτρα αποδέσμευσης συγκεκριμένη; «Όχι, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο».

Για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ θα παίξει στην Ευρώπη, κι αν αυτό επηρεάζει τις σκέψεις του Οζντόεφ: «Έχει ενδιαφέρον το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ παίζει στην Ευρωπη. Έχω δηλώσει ότι ο Μαγκομέντ έχει μεγάλη ζήτηση. Οι ομάδες που τον θέλουν, βλέπουν ότι έχει συμβόλαιο, και ως εκ τούτου σε μια τέτοια κατάσταση, οι αρχικές κλήσεις πηγαίνουν στον σύλλογο».

loading...

Previous articleΠΑΟΚ: Στο… χέρι του ο Μισιτζάν, αλλά πρέπει να αποφασίσει
Next articleOι δύο τερματοφύλακες που εξετάζει ο ΠΑΣ Γιάννενα

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here