Πολύς κόσμος στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για το ντέρμπι των αιωνίων.

Στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό ήταν στραμμένα τα βλέμματα όλης της Ελλάδας, αλλά και αρκετών Ευρωπαϊκών ομάδων. Αρκετοί ήταν οι σκάουτερ που βρέθηκαν στο Πειραιά για το μεγάλο ντέρμπι, από περισσότερες από μία χώρες.

Όπως είναι γνωστό, μεταξύ άλλων στο παιχνίδι ήταν Σκωτσέζοι σκάουερ, οι οποίοι ήθελαν να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα για τους Χουάνγκ, Κουρμπέλη και Ιωαννίδη. Εμείς σας παρουσιάζουμε μέσα από το Wyscout τι είδαν από τους τρεις παίκτες.

Ο Χουάνγκ που κάνει όλες τις δουλειές

Για να είμαστε ειλικρινείς δύσκολα να χρειαζόταν κάποιος να περιμένει μέχρι το ντέρμπι για να καταλάβει ότι ο Χουάνγκ είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Όπως και να έχει όμως, ο Κορεάτης το επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά, όντας μάλιστα ο κορυφαίος του Ολυμπιακού σύμφωνα με το sofascore.

Ο Χουάνγκ έκανε πολύ λίγα λάθη (7) σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό παιχνίδι, μοίρασε σωστά τη μπάλα και μάλιστα έβγαλε μία τρομερή μπαλιά-πάρε βάλε στον Ελ Αραμπί. Ακόμη, κέρδισε 5/7 μονομαχίες που έδωσε και όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω heatmap άφησε το στίγμα του -περισσότερο ή λιγότερο- σε ολόκληρο το γήπεδο. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι μέτρησε και τέσσερα κλεψίματα, χάρη στις εξαιρετικές τοποθετήσεις που είχε.

Στο ύψος του ο Κουρμπέλης

Ο Κουρμπέλης έκανε τη δουλειά που έπρεπε σε μία βραδιά που δε πήγαν τα πράγματα όπως τα ήθελε η ομάδα του. Απέφυγε τα πολλά λάθη κόντρα στην πίεση του Ολυμπιακού, και 26 από τις 28 πάσες που δοκίμασε ήταν πετυχημένες.

Ακόμη, ενεπλάκη σε 16 μονομαχίες κερδίζοντας τις επτά και έκλεψε έξι φορές τη μπάλα, τις μισές όταν ήταν σε ιδιαίτερα επικίνδυνο για την ομάδα του σημείο. Έπαιξε κυρίως υποστηρικτικό ρόλο και δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο μεσοεπιθετικά, αλλά έκανε ξεκάθαρο ότι μπορεί να κάνει συγκεκριμένα πράγματα με επιτυχία.

Δε πήρε πάσες ο Ιωαννίδης, δε βοήθησε και ο ίδιος τον εαυτό του

Ο τρίτος παίκτης που ήρθαν να δούνε οι Σκτωτσέζοι σκάουτερ σύμφωνα με τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, ήταν ο Φώτης Ιωαννίδης. Από τους τρεις ήταν αυτός που είχε τη λιγότερο παραγωγική εμφάνιση, χωρίς να είναι αυτό αποκλειστικά δικιά του ευθύνη.

Το ότι ο Παναθηναϊκός δεν έπαιξε στο επίπεδο που θα ήθελε δεδομένα επηρέασε και τον Ιωαννίδη, ο οποίος όμως με τη σειρά του δεν έκανε τη διαφορά. Έχασε τις 15 από τις 22 μονομαχίες στις οποίες συμμετείχε, αλλά και τις 8 από τις 9 στην επίθεση, ενώ δεν είχε τελική ή έστω κάποια επαφή με τη μπάλα στην αντίπαλη περιοχή.

Πρόκειται δεδομένο για έναν πολύ καλό παίκτη, όμως στο πρόσφατο ντέρμπι δε μπόρεσε να δείξει το ταλέντο του.

loading...

Previous articleΟ Κούτσιας θα ζήσει το “American Dream” – Αυτό είναι το συμβόλαιό του
Next articleΗ Μπολόνια ετοιμάζει πρόταση για τον Μπακασέτα – Δίνει 7-8 εκατομμύρια ευρώ

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here