Η ΑΕΚ απόψε (15/8 20:30) αντιμετωπίζει τη Νόα σε ένα απαιτητικό παιχνίδι, αφού καλείται να κάνει την ανατροπή και να προκριθεί, αν και έχει ηττηθεί με 3-1 στο πρώτο παιχνίδι. Ένα βασικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Ματίας Αλμέιδα είναι ο τραυματισμός του Λιβάι Γκαρσία που είναι πολύ πιθανό να μην τον αφήσει να αγωνιστεί.

Έτσι ο Αργεντίνος τεχνικός θα πρέπει να βρει λύση προσαρμόζοντας το επιθετικό του πλάνο. Κοινώς τον αντικαταστάτη του Λιβάι Γκαρσία σε περίπτωση που ο 26χρονος δεν αγωνιστεί. Αυτός πιθανότατα θα είναι ο Τσούμπερ, που έχει αγωνιστεί αρκετές φορές, 23 πιο συγκεκριμένα με τη φανέλα της ΑΕΚ ως σέντερ φορ μετρώντας μάλιστα 7 γκολ και 5 ασίστ.

Μια εναλλακτική είναι ο Νορντίν Άμραμπατ που έχει παίξει συνολικά περισσότερες φορές στην καριέρα του ως φορ, αλλά μόλις 4 στην ΑΕΚ και καμία επί Αλμέιδα. Οι άλλες δύο περιπτώσεις που συγκεντρώνουν ακόμα λιγότερες πιθανότητες είναι ο Έρικ Λαμέλα, που ίσως παίξει ως δεύτερος αν ξεκίνησει βασικός, με 12 παιχνίδια στη θέση του φορ στην καριέρα του και ο Αμπουμπακάρι Κοϊτά με 10 παιχνίδια.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here