Η μεταγραφική επικαιρότητα του Ολυμπιακού τις τελευταίες μέρες έχει ατονίσει, ωστόσο τα ονόματα των Αντρέ Όρτα και Ντάνιελ Ποντένσε παραμένουν πάντα προτεραιότητα για τους Πειραιώτες. Οι δύο Πορτογάλοι αποτελούν πάντα διακαή πόθο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ωστόσο οι υποθέσεις του μοιάζουν εξαιρετικά δύσκολες και γι’ αυτό άλλωστε έχουν τραβήξει τόσο καιρό.

Ωστόσο σημερινό (7/8) δημοσίευμα της «O’ Jogo» παρουσιάζει τον Ολυμπιακό εξαιρετικά κοντά στην απόκτηση του Αντρέ Όρτα. Μάλιστα το ρεπορτάζ δίνει πολύ συγκεκριμένες λεπτομέρειες που ενδέχεται να είναι και αληθείς, όπως όλα δείχνουν. Ο Πορτογάλος απουσίαζε από τη σημερινή προπόνηση της ομάδας και αναμένεται στην Ελλάδα για να βάλει την υπογραφή του σε τετραετές συμβόλαιο.

Ενώ για το οικονομικό σκέλος, η Μπράγκα θα εισπράξει από τους Πειραιώτες 2.5εκ. ευρώ στην Μπράγκα, συν άλλα 2εκ. με τη μορφή μπόνους επίτευξης στόχων. Παράλληλα οι Πορτογάλοι θα διατηρήσουν και ένα ποσοστό μεταπώλησης ύψους 15%. Να υπενθυμίσουμε πως ο Αντρέ Όρτα κατέγραψε 21 συμμετοχές με 2 γκολ και 2 ασίστ στο β’ μισό της περσινής περιόδου με τα χρώματα του Ολυμπιακού, έχοντας σημαντικό ρόλο στην ευρωπαϊκή και εγχώρια πορεία των «ερυθρολεύκων».


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here