Ο Ταρίκ Τισουντάλι βρίσκεται εξαιρετικά κοντά στο να πάρει μεταγραφή στον ΠΑΟΚ με τη συμφωνία να έχει μπει στην τελική ευθεία τόσο με την Γάνδη, που ήταν και το κύριο «κόλλημα» στην υπόθεση όσο και με τον ποδοσφαιριστή που απλά περιμένει την επικύρωση της συμφωνίας. Ο Μαροκινός επιθετικός θα πάρει για πρώτη φορά… μυρωδιά Super League.

Ωστόσο το ενδιαφέρον… στατιστικό που προκύπτει είναι πως ο 31χρονος επιθετικός ερχόμενος στην Ελλάδα θα βρει έναν πάλαι ποτέ συμπαίκτη του στην Εθνική Μαρόκου, τον επιθετικό του Ολυμπιακού, Αγιούμπ Ελ Κααμπί. Οι δύο τους αγωνίστηκαν μαζί τόσο σε ένα παιχνίδι στην Κ23 της Εθνικής, και έπειτα από τη σεζόν 19/20 μέχρι και σε ένα φιλικό την περασμένη σεζόν για λίγο κόντρα στην Τανζανία. Συνολικά έχουν συνυπάρξει σε 6 αναμετρήσεις.

Ενώ για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα τη σεζόν 19/20 στην ισοπαλία κόντρα στο Κονγκό ο Τισουντάλι είχε σκοράρει με τον νυν επιθετικό του Ολυμπιακού να του δίνει την ασίστ. Τότε ο Ελ Κααμπί είχε κατεβάσει την μπάλα με κεφαλιά και ο Τισουντάλι είχε τελειώσει τη φάση με το δεξί.

Δείτε το γκολ στο 1:16 του βίντεο.


Previous articleΑΕΚ: Δικός της ο 20χρονος κίπερ Γκούμας
Next article«Η Λάτσιο τα έχει βρει σε όλα με την πλευρά του Ιωαννίδη και παλεύει να συμφωνήσει και με τον Παναθηναϊκό» (pic)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here