Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ με χαρακτηριστική άνεση, εξαιρετική εμφάνιση του ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός απλά το επέτρεψε να συμβεί

Περίοδος χάριτος υπάρχει. Κρατάει λίγο δε. Τα περί αύρας του Τερίμ νομίζω κάθε Παναθηναϊκός δε θά θελε να τα ακούσει αυτή τη στιγμή. Και αυτό γιατί ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ με κάτω τα χέρια.

Δε θα σταθώ στην τακτική προσέγγιση του Τερίμ όπως όλοι οι μετά χριστον προφήτες, που αν έπαιζε με 3 χαφ και έχανε θα του κάνανε κριτική γιατί επαιξε με 3 χαφ. Αντισυμβατική η επιλογή των δύο φορ, ναι. Δεν βγήκε σίγουρα, όμως το πρόβλημα είναι βαθύτερο.

Ο Φατίχ Τερίμ είδε την ομάδα του να δέχεται τρία γκολ στην μετάβαση στην άμυνα της, όταν ήταν τελείως αποδιοργανωμένη. Κατόρθωσε να “βουτυρώσει” το ψωμί του ΠΑΟΚ, που λατρεύει τέτοιου είδους καταστάσεις. Κακή αμυντική λειτουργία, ασυνέπεια στα μαρκαρίσματα με αποκορύφωμα το δεύτερο τέρμα που ο Μουργκ “χάνεται”. Καλύπτεται, δεν μαρκάρεται και ο ΠΑΟΚ σκοράρει ένα γκολ “σαν σε προπόνηση”.

Αυτό το σημείο αν με ρωτούσε κανείς θα του έδειχνα για να περιγράψω αυτό το παιχνίδι. Κοιμήθηκε ο Παναθηναϊκός, υποδειγματικά λειτούργησε ο ΠΑΟΚ και τον “καθάρισε” χωρίς πρόβλημα.

loading...

Previous articleΘέλτα – Ράγιο Βαγιεκάνο : Αλλαγή ο Δουβίκας, κουλούρια στο Μπαλαΐδος
Next articleΣκόραρε ο Γιακουμάκης στον “εμφύλιο” του MLS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here