Νωρίτερα το πρωί της Παρασκευής (24/5) Γερμανικά ΜΜΕ εμφάνισαν τον ΠΑΟΚ στους υποψήφιους… μνηστήρες τους Μαρσέλ Χαρτέλ. Πρόκειται για 28χρονο μέσο γεννημένο στην Κολωνία που αγωνίζεται από το 2021 στην Ζανκτ Πάουλι.

Πρόκειται για επιθετικογενή μέσο που διατηρεί καλή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα και φέτος βοήθησε τα μέγιστα στην άνοδο που πέτυχε ως πρωταθλήτρια η Ζανκτ Πάουλι από την Bundesliga 2. Μάλιστα έχει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού και είχε γεμάτη χρονιά με 21 γκολ και 15 ασίστ σε 37 παιχνίδια.

Ωστόσο δεν τα βρήκε με την ομάδα του για νέο συμβόλαιο και πλέον μένει ελεύθερος και εκεί είναι που μπορεί να τον… δελεάσει ο ΠΑΟΚ. Βέβαια όπως τονίζουν τα ίδια ρεπορτάζ οι Θεσσαλονικείς έχουν στον ανταγωνισμό και τον Ολυμπιακό, αλλά και την Τράμπζονσπορ την οποία παρουσιάζουν τη δεδομένη στιγμή πιο κοντά στον παίκτη.

Ο Χαρτέλ έχει ξεκινήσει την καριέρα του από την Κολωνία, ενώ έχει περάσει και από τις Αρμίνια Μπίλεφελντ και Ουνιόν Βερολίνου πριν βρεθεί το 2021 και για μια γεμάτη τριετία στην Ζανκτ Πάουλι. Συνολικά με την ομάδα του Αμβούργου, μέτρησε 28 γκολ και 31 ασίστ σε 107 παιχνίδια. Τέλος η αξία του στο transfermarkt φτάνει τα 4 εκατ. ευρώ.

Δείτε ορισμένα highlights από την καριέρα του:

loading...

Previous article«Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον αρχηγό της Ζανκτ Πάουλι, Μαρτσέλ Χάρτελ αλλά δεν είναι ο… μόνος»
Next article«Πιθανό ο Γκλάζερ να φύγει από τον ΟΦΗ και να επιστρέψει στην Μακάμπι Τελ Αβίβ»

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here