Λίγο πριν την λήξη της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό ο Ελίασον πέτυχε ένα γκολ που ίσως κρίνει την έκβαση του φετινού πρωταθλήματος ( κατά την ταπεινή μου άποψη είναι ακόμη πολύ νωρις, υπάρχει δρόμος για την ανάδειξη του πρωταθλητή).

Ο Σουηδός με ρίζες από την Βραζιλία πήρε μια εξαιρετική πάσα απ’ τον Πέτρο Μάνταλο και πλάσαρε ιδανικά στέλνοντας σε ντελίριο τους οπαδούς στις κερκίδες της ΟΠΑΠ Αρένα.

Ο Ελίασον έγινε ήρωας και η αλήθεια είναι πως η ΑΕΚ χρειαζόταν έναν ήρωα, καθώς κόντα στον για άλλη μια φορά εξαιρετικό Ολυμπιακό, τα βρήκε σκούρα. Πήρε την νίκη και συνεχίζει, καμία σημασία πλέον δεν έχει.

Ακάθεκτη η ΑΕΚ στο κυνήγι του “re-peat”, τέτοιες νίκες είναι αυτές που χαρακτηρίζουν πρωταθλητές. Η Ένωση χθες είχε τον Ελίασον, όμως είναι γεμάτη από ήρωες. Πρώτος ο Βίντα, άλλοτε ίσως ο Λιβάι, ο Πόνσε και άλλοι πολλοί.

Σημαντικό να έχει ποδοσφαιριστές που μπορούν να της προσφέρουν αυτό το γκολ που κρίνει αποτέλεσμα, αυτό το moment of magic. Γιατί όταν μια ομάδα σαν την ΑΕΚ κάνει κακό παιχνίδι και κερδίζεις, ξέρεις πως στο επόμενο της παιχνίδι δύσκολα θα είναι ξανά άσχημη η εμφάνιση. Όταν κυνηγάς πρωτάθλημα υπάρχουν και αυτές οι μέρες. Όταν παίρνεις, απλά τις ξεπερνάς.

loading...

Previous article“Τρένο δίχως φρένα” η Ζανκτ Πάουλι – “Ωραίος” ο Σάλιακας
Next articleΘέλτα – Ράγιο Βαγιεκάνο : Αλλαγή ο Δουβίκας, κουλούρια στο Μπαλαΐδος

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here