Ουκρανική ιστοσελίδα αποκάλυψε πως οι “πράσινοι” έχουν κοιτάξει την περίπτωση του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού της Σαχτάρ Μάρλον, χωρίς ωστόσο να αναφέρονται περισσότερες λεπτομέρειες για πιθανή πρόταση του Παναθηναϊκού.

Η καριέρα του Μάρλον έχει αρκετές διαφορετικές ομάδες, με τη Φλουμινένσε να είναι αυτή που του έδωσε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, με την οποία μάλιστα μόλις στα 20 του έκανε το… ξεπέταγμα κάτι που του εξασφάλισε μεταγραφή για την Μπαρτσελόνα. Με τους «μπλαουγκράνα» έπαιξε 3 φορές, ενώ με την Μπαρτσελόνα Β’ αγωνίστηκε σε 27 αγώνες.

Ακολούθησε δανεισμός στη Νις το 2018, για να τον αγοράσει έπειτα η Σασσουόλο έναντι 12 εκατ. ευρώ. Εκεί είχε δύο γεμάτα χρόνια που έπεισαν τη Σαχτάρ Ντόνετσκ να βγάλει περίπου το ίδιο ποσό από τα ταμεία της και να τον αποκτήσει το καλοκαίρι του 2021. Εκεί την πρώτη χρονιά κατέγραψε 22 συμμετοχές και τη δεύτερη βρέθηκε ως δανεικός από τους Ουκρανούς στη Μόντσα με την οποία αγωνίστηκε σε 30 παιχνίδια.

Στο επίπεδο της εθνικής Βραζιλίας έχει φτάσει ως την U23 ενώ ένα ιδιαιτέρως αξιοπερίεργο χαρακτηριστικό είναι ότι μετρά μόλις 1 γκολ και 1 ασίστ στην επαγγελματική του καριέρα σε 237 επίσημα παιχνίδια σε συλλογικό επίπεδο και με τη χώρα του.

loading...

Previous articleΣτόπερ της Σαχτάρ θέλει ο Παναθηναϊκός, όπως αναφέρουν οι Ουκρανοί
Next articleΈσκασε βόμβα με Βιλένα ο Παναθηναϊκός!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here