Ο ΟΦΗ προχωράει τις μεταγραφικές του υποθέσεις και μια από αυτές που αναμένεται τα επόμενα 24ωρα να κλείσει θετικά είναι αυτή του Άντριου Γιουνγκ. Ο υψηλόσωμος φορ πέρυσι αγωνιζόταν στην Βαλενσιέν ως δανεικός από την Οστάνδη, η οποία κήρυξε πτώχευση και όλοι οι ποδοσφαιριστές της έμειναν ελεύθεροι.

Έτσι ο 26χρονος επιθετικός θα βρεθεί για πρώτη φορά εκτός Γαλλίας ή Βελγίου για να συνεχίσει την καριέρα του στην Κρήτη για λογαριασμό του ΟΦΗ. Ο Γιουνγκ ξεκίνησε την καριέρα του από την Ρεμς, στην οποία αγωνίστηκε αρκετά στη β’ ομάδα. Ενώ πέρασε και ένα δανεισμό στην Κονκαρνό πριν βρεθεί στην Σατορού με μεταγραφή.

Εκεί ξαναπέρασε χρονιές που δόθηκε δανεικός, στην Κονκαρνό αλλά και στην Κεβιγί. Το καλοκαίρι του 2021 πήρε μεταγραφή στην Οστάνδη έναντι 750χιλ. ευρώ. Εκεί και πάλι δεν κατάφερε να προσαρμοστεί, με διαδοχικούς δανεισμούς σε Νανσί, Κεβιγί και τον τελευταίο του στην Βαλενσιέν με την οποία την περασμένη σεζόν έκανε 29 συμμετοχές, 5 γκολ και 2 ασίστ.

Ο Γιουνγκ έχει αναδειχθεί και πρώτος σκόρερ στην Νασιονάλ στη Γαλλία (3η κατηγορία) με 21 γκολ τη σεζόν 2020/21, ενώ η αξία του στο transfermarkt φτάνει τις 350χιλ. ευρώ.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here