Ο Ζουχαΐρ Φεντάλ φαίνεται να προχωρά ως πρώτη λύση για το κέντρο άμυνας του Άρη μετά το κόλλημα της περίπτωσης του Ανεμπά.

Πρόκειται για Μαροκινό υψηλόσωμο κεντρικό αμυντικό (1.91μ) που έχει αρκετά μεγάλο βιογραφικό αφού έχει περάσει από αρκετούς συλλόγους με το μεγαλύτερο διάστημα παρουσίας του να είναι σε Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Μπέτις. Ο Φεντάλ ξεκίνησε την καριέρα του από τις χαμηλές κατηγορίες της Ισπανίας και η πρώτη του γεμάτη χρονιά ήρθε στη Ραμπάτ του Μαρόκου.

Το 2013 η Πάρμα τον απέκτησε και πέρασε από διαδοχικούς δανεισμούς σε Σιένα και Παλέρμο. Με την πρώτη έκανε γεμάτη σεζόν καταγράφοντας 30 συμμετοχές με 1 γκολ και 1 ασίστ. Στο δεύτερο μισό της επόμενης χρονιάς μετά το ατυχές πέρασμα από την Παλέρμο γύρισε πίσω στην Πάρμα με την οποία κατέγραψε 13 συμμετοχές πριν αποχωρήσει ως ελεύθερος.

Τον Αύγουστο του 2015 τον απέκτησε η Λεβάντε ως ελεύθερο και ένα χρόνο μετά η Αλαβές με τον ίδιο τρόπο. Και με τις δύο είχε γεμάτες χρονιές αφού κατά μέσο όρο αγωνίστηκε σε 30 παιχνίδια. Από εκεί και πέρα ακολούθησε η πιο γεμάτη πενταετία στην καριέρα του. Πρώτα βρέθηκε στην Μπέτις η οποία το 2017 πλήρωσε 2.5 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει.

Συνολικά ως το 2020 πραγματοποίησε 62 συμμετοχές, σκοράροντας 5 φορές ενώ μοίρασε και 5 ασίστ. Ακολούθησε άλλη μια μεγάλη μεταγραφή έναντι 4.2 εκατ. ευρώ για την Πορτογαλία και την Σπόρτινγκ εκεί όπου αγωνίστηκε σε 60 παιχνίδια με 2 γκολ και 5 ασίστ.

Η περσινή του χρονιά δεν ήταν εξίσου καλή αφού βρέθηκε πρώτα στη Βαγιαδολίδ και έπειτα στην Αλάνιασπορ. Συνολικά μέτρησε 15 παιχνίδια, ώσπου να μείνει ελεύθερος από τους Τούρκους. Τέλος ο Φεντάλ είναι και 22 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα του Μαρόκου.

Δείτε τον Φεντάλ εν δράσει:

loading...

Previous articleΆρης: Στο προσκήνιο η περίπτωση Φεντάλ
Next articleMarca: «Ο Μαξίμοβιτς βασική επιλογή για τον ΠΑΟΚ»

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here