Νωρίτερα στην ημέρα η Marca με ρεπορτάζ της, έφερε στο προσκήνιο ενδιαφέρον του Άρη και μάλιστα πρόταση των «κίτρινων» για τον πολύπειρο Ισπανό εξτρέμ Νολίτο.

Για τον 36χρονο που τη δεδομένη χρονική στιγμή παραμένει ελεύθερος οι Ισπανοί τονίζουν πως εκτός από τον Άρη υπάρχει και ενδιαφέρον ομάδων της χώρας του όπως η Αλκορκόν, η Λεγκανές και η Λεβάντε χωρίς να δίνεται κάποια παραπάνω πληροφορία γι’ αυτές.

Πρόκειται για παίκτη με τεράστια καριέρα που έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα πριν μεταπηδήσει στην Μπενφίκα το 2011 ως ελεύθερη μεταγραφή. Σε δύο γεμάτες χρονιές εκεί πραγματοποίησε 63 συμμετοχές, σκοράροντας 16 φορές, ενώ μοίρασε και 12 ασίστ.

Ακολούθησε ένας εξάμηνος δανεισμός στη Γρανάδα και έπειτα η Θέλτα το καλοκαίρι του 2013 έβγαλε από τα ταμεία της 4 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει. Εκεί πέρασε και το μεγαλύτερο και πιο παραγωγικό διάστημα στην καριέρα του αφού στο πρώτο πέρασμα του αγωνίστηκε σε 103 παιχνίδια, με 39 γκολ και 23 ασίστ.

Όλα αυτά ως και το καλοκαίρι του 2016, όταν η Σίτι δαπάνησε το ποσό των 18 εκατ. ευρώ για να τον εντάξει στο κλαμπ. Αν και στο Μάντσεστερ ο Νολίτο δεν… στέριωσε κατάφερε σε μια αρκετά καλή σεζόν από άποψη συμμετοχών να κάνει 30, με 6 γκολ και 5 ασίστ. Έπειτα το 2017 επέστρεψε στην Ισπανία για λογαριασμό της Σεβίλλης, έναντι 7 εκατ. ευρώ, στην οποία παρέμεινε για τρία χρόνια, πραγματοποιώντας 79 συμμετοχές, με 15 γκολ και 13 ασίστ.

Στη συνέχεια ο έμπειρος εξτρέμ επέστρεψε στην αγαπημένη του Θέλτα ως ελεύθερος έχοντας από το 2020 ως το 2022, 79 συμμετοχές, 13 γκολ και 8 ασίστ. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο 35χρονος πλέον Νολίτο αγωνίστηκε στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας για λογαριασμό της Ιμπίθα μετρώντας 28 συμμετοχές, με 1 γκολ και 2 ασίστ.

Δείτε τον Νολίτο εν δράσει:

loading...

Previous article«Πρόταση του Άρη στον Νολίτο»
Next articleΜάνατζερ Νολίτο στο TG: «Ναι έχουμε όντως πρόταση από την Ελλάδα»

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here