Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει το σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και τα μεταγραφικά σενάρια έχουν ήδη πάρει… φωτιά. Το τελευταίο όνομα που συνδέεται με τους πρωταθλητές Ελλάδας είναι ο Τζάκσον Μουλέκα.

Ο παίκτης δεν είναι… άγνωστός στα ρεπορτάζ αφού είχε βρεθεί στη λίστα του «δικεφάλου» και το περασμένο καλοκαίρι, πριν οι Θεσσαλονικείς αποκτήσουν τον Σαμάτα. Πρόκειται για 24χρονο επιθετικό, που αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια και στις τρεις θέσεις της επίθεσης και από το 2022 ανήκει στην Μπεσίκτας.

Φέτος είχε μια πολύ γεμάτη σεζόν με 9 γκολ και 2 ασίστ σε 47 συμμετοχές και πανηγύρισε το Κύπελλο Τουρκίας με τους «ασπρόμαυρους». Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο από το Κονγκό και την Μαζέμπε, ενώ το 2020 πήρε μεταγραφή για την Σταντάρ Λιέγης. Το 2022 ακολούθησε ένας εξάμηνος δανεισμός στην Κασίμπασα εκεί που τον είδαν άνθρωποι της Μπεσίκτας και κατέθεσαν πρόταση το καλοκαίρι του ίδιου χρόνου αγοράζοντας τον ποδοσφαιριστή.

Είναι 24 ετών, διεθνής με τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, έχοντας 15 συμμετοχές και 3 γκολ. Η αξία του σύμφωνα με το transfermarkt είναι 3.8 εκατ. ευρώ ενώ το συμβόλαιο του με την Μπεσίκτας εκπνέει το 2027.

Δείτε highlights από την καριέρα του Αφρικανού επιθετικού:

loading...

Previous article«Ο ΠΑΟΚ έκανε πρόταση 3 εκατομμυρίων για τον Μουλέκα, η Μπεσίκτας την απέρριψε»
Next articleΦοβερή εμφάνιση Λάμπρου στην «7αρα» της Εξέλσιορ με γκολ, ασίστ & κερδισμένο πέναλτι (vid)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here