Πορτογαλικό μεταγραφικό δημοσίευμα από το βράδυ της Τετάρτης (5/6) έβαλε στο… παιχνίδι για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ τον Φελίσιο Μίλσον. Πρόκειται για Ανγκολέζο αριστερό εξτρέμ που αγωνίζεται στο Ισραήλ με τη φανέλα της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο 24χρονος ξεκίνησε την καριέρα του από τη χώρα του, γρήγορα βρέθηκε στην Πορτογαλία και την Κ19 της Λεισόες, για να πάρει μεταγραφή στη Μαρίτιμο, με την οποία αγωνίστηκε πρώτα στη β’ ομάδα και έπειτα στην ανδρική. Από εκεί το χειμώνα του 2022 τον αγόρασε η Νίζνι Νόβογκραντ στην οποία αγωνίστηκε ένα χρόνο και έπειτα δόθηκε δανεικός στην Τουρκία και την Ανκαραγκουτσού.

Πέρυσι το καλοκαίρι επέστρεψε στη Ρωσία και από εκεί τον αγόρασε η Μακάμπι Τελ Αβίβ έναντι 700χιλ. ευρώ. Φέτος έκανε μια πολύ γεμάτη σεζόν με 7 γκολ και 13 ασίστ σε 40 παιχνίδια και βοήθησε τους Ισραηλινούς τόσο στην ευρωπαϊκή τους πορεία, όσο και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η αξία του στο transfermarkt βρίσκεται στα 2.5 εκατ. ευρώ, ενώ ο Μίλσον είναι και διεθνής με την Εθνική Ανγκόλας. Τέλος το συμβόλαιο του με τη Μακάμπι ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2026, επομένως όποιος θέλει να τον αποκτήσει θα πρέπει πρώτα να μιλήσει με τη Μακάμπι.

Δείτε highlights από την καριέρα του:

loading...

Previous article«ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ενδιαφέρονται για τον Μίλσον της Μακάμπι Τελ Αβίβ» (pic)
Next articleΗ… ησυχία της Σάλτσμπουργκ για Κωνσταντέλια που θα επανέλθει δυναμικά!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here