Η παρουσία του Μαντί Καμαρά στη Ρόμα, μέχρι σιτγμής, δεν αποπνέει… ελπίδες για ενεργοποίηση της οψιόν αγοράς του.

Ο ποδοσφαιριστής της Ρόμα, που είναι δανεικός από τον Ολυμπιακό, Μαντί Καμαρά δε δείχνει πως θα παραμείνει κάτοικος Ρώμης και την επόμενη σεζόν.

Οι Ρωμαίοι, απέκτησαν τον 25χρονο μέσο του Ολυμπιακού την τελευταία ημέρα της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, βγάζοντας 1.5 εκατομμύρια ευρώ για να τον έχουν για τη σεζόν 2022/2023 με τη μορφή δανεισμού.

Στη συμφωνία των δύο πλευρών, συμπεριλήφθηκε και οψιόν αγοράς, η οποία βρίσκεται στα 11.5 εκατομμύρια ευρώ, μια οψιόν που όπως όλα δείχνουν, η Ρόμα δε θα ενεργοποιήσει.

Ο Καμαρά, μετρά 18 συμμετοχές με τη φανέλα της Ρόμα, εκ των οποίων οι 9 είναι στο πρωτάθλημα της Serie A.

Στη λίστα που κατέθεσε ο Ζοσέ Μουρίνιο για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ομάδας του, ο μέσος του Ολυμπιακού δε συμπεριλήφθηκε, ενώ αντίθετα είχε αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια των ομίλων με τη Ρόμα στο Γιουρόπα Λιγκ.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Πορτογάλος τεχνικός, μίλησε για τον Καμαρά, λέγοντας πως δεν αγοράστηκε από τη Ρόμα, αλλά ήρθε για να καλύψει το κενό του Τζίνι Βαϊνάλντουμ, ο οποίος είχε τραυματιστεί.

Παράλληλα, μεσολαβεί και το ζήτημα της ανανέωσής του (αν η Ρόμα δεν τον αγοράσει) με τον Ολυμπιακό, με το συμβόλαιό του, να λήγει το καλοκαίρι του 2024, με τους «ερυθρόλευκους» να καλούνται να αντιμετωπίσουν μια ακόμη περίπτωση τέτοιου είδους, με πολλούς δανεικούς τους να επιστρέφουν το καλοκαίρι του 2023.

loading...

Previous articleΟ Χατζηδιάκος πρέπει να επαναπατριστεί μόνο αν πρωταγωνιστήσει (WyScout Analysis)
Next articleΠΑΣ Γιάννινα: Συνεχίζει στην Πολωνία ο Ποζνάνσκι (pic)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here