Εδώ και περίπου μια εβδομάδα υπήρχε το ρεπορτάζ ότι Παναθηναϊκός και Σπέτσια είχαν φτάσει σε πολύ καλό δρόμο για να συμφωνήσουν οριστικά για την απόκτηση του Ντραγκόφσκι από τους Κυπελλούχους Ελλάδας.

Οι πληροφορίες των ιταλικών ΜΜΕ είχαν επισημάνει μάλιστα πως οι δύο πλευρές είχαν φτάσει στο όριο της συμφωνίας για ένα ποσό κοντά στα 2,2 εκατ. ευρώ, όπως είχατε ενημερωθεί και μέσα από το transfergeeks.gr. To πρόβλημα που ανέκυψε ενώ όλα έδειχναν ότι υπάρχει συμφωνία και με τον ποδοσφαιριστή, είναι πως οι δύο σύλλογοι φαίνεται να διαφώνησαν σε κάποιους όρους της πώλησης.

Το πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό που του δυσκολεύει την υπόθεση είναι πως για να ενεργοποιηθεί η ρήτρα, υπάρχει διορία για 48 ώρες ακόμη, δηλαδή μέχρι τις 15 Ιουνίου. Επομένως οι επαφές από τη μεριά της ελληνικής ομάδας θα εντατικοποιηθούν καθώς αν περάσει η διορία η ομάδα θα μπορεί να δεχθεί και άλλες προσφορές για τον Πολωνό και ο Παναθηναϊκός θα μπει σε μια διαδικασία… πλειστηριασμού κάτι που δεν επιθυμεί.

Ιδιαίτερα από τη στιγμή που οι δύο πλευρές έφτασαν τόσο κοντά σε συμφωνία. Ωστόσο οι επόμενες ώρες θα είναι αρκετά κρίσιμες με άπαντες να ελπίζουν ότι και με τη βοήθεια της θέλησης του Ντραγκόφσκι να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, οι αντιστάσεις των Ιταλών θα καμφθούν.

loading...

Previous articleΑρέσει στον ΑΠΟΕΛ ο Ελ Αραμπί
Next articleΑΕΚ: Ρώτησε και για Μπάρκα

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here