Η ομάδα της Φθιώτιδας έχει ξεκινήσει δυναμικά τη σεζόν.

Πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, η Λαμία φάνταζε ως μια από τις ευκολότερες αντιπάλους για κάθε ομάδα, καθώς πολλοί πίστευαν ότι μετά την περσινή της επιτυχία θα «ξεφούσκωνε» απότομα.

Ο Μαρίνος Σατσιάς σίγουρα δεν ήταν ένας από αυτούς τους ανθρώπους, καθώς ο Κύπριος προπονητής πίστεψε και με το παραπάνω στις δυνατότητες της ομάδας του, πραγματοποιώντας μια δυναμική αρχή στο πρωτάθλημα που λίγοι περίμεναν.

Μην ξεχνάτε άλλωστε, ότι μιλάμε για το ρόστερ με τη μικρότερη χρηματιστηριακή αξία στο transfermarkt, σε ολόκληρο το ελληνικό πρωτάθλημα, αφού αποτιμάται στα 6.13 εκατομμύρια ευρώ.

Μάλιστα, ήδη στους πρώτους δύο αγώνες πρόλαβαν να… «σπάσουν» ορισμένες παραδόσεις. Η πρώτη ήθελε την ομάδα της Φθιώτιδας να μην κερδίζει σε πρεμιέρες, κάτι που τελικά συνέβη μέσα στο Αγρίνιο, ενώ στη συνέχεια ήρθε ο πρώτος της βαθμός κόντρα στην ΑΕΚ.

Τα παραπάνω δε σημαίνουν πως η Λαμία θα επαναλάβει την περσινή κατάκτηση της 6ης θέσης, ούτε ότι σίγουρα θα παραμείνει στη Superleague, όμως το ξεκίνημα της έχει… ξαφνιάσει πολλούς λάτρεις του ελληνικού ποδοσφαίρου.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here