Σε περίπου δύο ώρες η Κλαμπ Μπριζ τίθεται αντιμέτωπη με τον ΠΑΟΚ, με φόντο την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League.

Ωστόσο μεγάλη αναστάτωση έχει προκληθεί στο στρατόπεδο των Βέλγων αφού ο Σκοβ Όλσεν όπως όλα δείχνουν έχει φύγει από την Ελλάδα, για διαφωνία με το ιατρικό επιτελείο. Ο Δανός εξτρέμ ήρθε κανονικά με την υπόλοιπη αποστολή στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο φαίνεται πως ο ίδιος είχε μεγάλη… δίψα να παίξει σε αυτό το ιστορικό, και για την Κλαμπ Μπριζ, παιχνίδι με τους γιατρούς να μην του το επιτρέπουν γιατί όπως θεώρησαν δεν ήταν 100% έτοιμος.

Όπως μεταδίδεται πιο συγκεκριμένα:

«Ο Σκοβ Όλσεν έχασε ήδη τον πρώτο αγώνα με τον ΠΑΟΚ και ήταν αμφίβολος για την ρεβάνς στη Θεσσαλονίκη. Ο Δανός εξτρέμ ταξίδεψε στην Ελλάδα, αλλά χθες έλειπε -όπως και ο Μινιολέ και ο Νίλσεν- από την τελευταία προπόνηση.

Σήμερα όμως ξαφνικά αποδείχθηκε ότι ο Σκοβ Όλσεν δεν βρίσκεται πλέον στην Ελλάδα. Ο Δανός, που έχει ήδη πετύχει 23 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή σεζόν, είναι κάπως δυσαρεστημένος, όπως αναφέρει στο Instagram. Όλο αυτό προέκυψε μετά από μια διαφωνία με το ιατρικό επιτελείο που αναφέρει πως δεν είναι 100% έτοιμος. Ο ίδιος θέλει να συμβουλευτεί έναν προσωπικό γιατρό».

Η κίνηση αυτή του εξτρέμ των Βέλγων όπως μεταδίδεται έχει φέρει μεγάλο εκνευρισμό στο στρατόπεδο της Μπριζ, κάτι που μπορεί να λειτουργήσει ευνοϊκά για την ελληνική ομάδα.

loading...

Previous article«Ο ανταγωνισμός για Ιωαννίδη απομακρύνει τη Σεβίλλη από τον παίκτη» 
Next article«Έσωσε» τον βαθμό για την ομάδα του στο φινάλε πρώην του Παναθηναϊκού (vid)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here