Ο Παναθηναϊκός συνέχισε την… ελεύθερη πτώση του με την ήττα με 4-1 στην Τούμπα και ισοφάρισε ένα αρνητικό ρεκόρ που είχε να κάνει δυόμιση χρόνια. Ακόμη και ο Φατίχ Τερίμ κατέγραψε ένα αρνητικό ρεκόρ αφού αυτή η βαριά ήττα ήταν η 6η στη σειρά σε επίπεδο πρωταθλήματος στην προπονητική καριέρα του Τούρκου.

Ο 70χρονος τεχνικός ως τεχνικός της Γαλατασαράι είχε δει την ομάδα του να διασύρεται στη σεζόν 2002/03 με 6-0 από την Φενέρμπαχτσε, ενώ από την ίδια ομάδα η Γαλατασαράι συνετρίβη εντός έδρας στη σεζόν 1996/97 (0-4). Παράλληλα, στη σεζόν 2018/19 τα «λιοντάρια» με τον Τερίμ στην τεχνική ηγεσία ηττήθηκαν με 4-0 από την Τραμπζονσπόρ. Επίσης, στο ξεκίνημα της καριέρας του στον πάγκο της Ανκαραγκουτσού η ομάδα της Άγκυρας συνετρίβη με 5-1 από την Φενέρμπαχτσε (1988) και 5-2 από την Γαλατασαράι (1989).

Δύο ακόμη φορές, ομάδες του Τερίμ ηττήθηκαν με 4-1. Στην Τουρκία από την Αλάνιασπορ το 2020 όντας στην τεχνική ηγεσία της Γαλατασαράι, ενώ ως προπονητής της Φιορεντίνα είδε την Λάτσιο να επικρατεί στο «Αρτέμιο Φράνκι» με το ίδιο σκορ. Ακόμη στο Κύπελλο Τουρκίας, η Ρίζεσπορ είχε επικρατήσει της Γαλατασαράι με 5-0 το 2004.

loading...

Previous articleΑρνητικό ρεκόρ για τον Παναθηναϊκό, τρεις συνεχόμενες ήττες μετά από δυόμιση χρόνια!
Next article«Η Σπόρτινγκ έκανε μια πρώτη προσέγγιση για Ιωαννίδη, ο Παναθηναϊκός ζητάει περισσότερα» (pic)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here