Τρεις παίκτες για δύο θέσεις.

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για ένα πολύ θερμό καλοκαίρι. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει πολλές αποφάσεις να πάρει, με μία εξ αυτών να έχει να κάνει με το κέντρο της άμυνας του.

Το δεδομένο φαίνεται πως είναι ότι ο Κάργας θα αποτελέσει παρελθόν. Παρόλα αυτά ο Έλληνας σέντερ μπακ δε θα είναι ο μόνος ο οποίος δε θα βρίσκεται στον ΠΑΟΚ την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Έχουμε ουσιαστικά τους Νάσμπεργκ, Μιχαηλίδη και Κουλιεράκη να μένουν στο ρόστερ, με έναν εξ αυτών όμως να πρόκειται να αποχωρήσει σύμφωνα με τις πληροφορίες του TransferGeeks. Άλλωστε και οι τρεις είναι αριστεροπόδαροι, με τον ΠΑΟΚ να θέλει να διατηρήσει δύο στο ρόστερ του και να προσθέσει ένα δεξί σέντερ μπακ για back-up του «σίγουρου» Ίνγκανσον.

Αρχικά αν αποχωρήσει ο Κουλιεράκης αυτό θα γίνει με πώληση και μάλιστα με πολλά χρήματα. Αυτό θα εξαρτηθεί από τις προτάσεις που θα έρθουν, χωρίς ο ΠΑΟΚ να «καίγεται» για να τον πουλήσει. Για την ακρίβεια οι ασπρόμαυροι θέλουν να διατηρήσουν στο ρόστερ τους τον νεαρό σέντερ μπακ σύμφωνα με όσα δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης.

Σε ότι έχει να κάνει με τον Νάσμπεργκ, αυτή ίσως είναι και η λογικότερη επιλογή περί αποχώρησης. Αν είχε προβλεφθεί ο φρενήρης ρυθμός εξέλιξης του Κουλιεράκη άλλωστε το πιθανότερο ήταν να μην έρθει καν ο Νορβηγός. Το ότι ήρθε πέρυσι βέβαια βάζει σε σκέψεις ότι θα μπορούσε να είναι καλύτερος μετά από μία κανονική προετοιμασία.

Τέλος, υπάρχει ο Μιχαϊλίδης. Ένας παίκτης που έχει δεδομένα ταλέντο, αλλά τον κράτησε πίσω ένας σοβαρός τραυματισμός. Στον ΠΑΟΚ υπάρχει η άποψη ότι επιστρέφει αρκετά καλά και αν αυτή επικρατήσει, τότε είναι πιο λογικό να στηριχθεί. Σε άλλη περίπτωση θα χρειαστεί ο «Δικέφαλος του Βορρά» να τον μετακινήσει τώρα, στο χειρότερο σημείο σε ότι έχει να κάνει με την αξία του.

loading...

Previous articleΟι οιωνοί λένε ότι ο Ζόρζε είναι… ο νέος Ζαρντίμ
Next articleH oψιόν της Γκενκ για τον Πρεσιάδο «εμπόδιο» για τον Παναθηναϊκό

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here