«Μύλος» επικρατεί στα ρεπορτάζ και τα δημοσιεύματα σχετικά με την υπόθεση Πινέδα σε σχέση με πιθανή πώληση του από την ΑΕΚ στην Μοντερέι. Πιο συγκεκριμένα Αργεντίνος δημοσιογράφος ανέφερε το βράδυ της Τετάρτης (17/7) πως «ο Μεξικανός χαφ είναι κοντά στο να πάρει μεταγραφή για την ομάδα της χώρας του Μοντερέι, ο προπονητής Ματίας Αλμέιδα ενέκρινε την αποχώρησή του και διαπραγματεύονται με την ΑΕΚ για να τελειώσει το θέμα.»

Ο Σεζάρ Λουίς Μέρλο λοιπόν έδωσε τελειωμένη τη συμφωνία, ωστόσο από τη μεριά της ΑΕΚ και του Πινέδα δεν προκύπτει καμία τέτοια συμφωνία. Μάλιστα η Ένωση τονίζει πως δεν υπάρχει τίποτα ούτε σε επίπεδο διαπραγμάτευσης για τον 28χρονο μέσο.

Αξίζει να αναφέρουμε πως λίγες μέρες πριν υπήρχαν και πάλι δημοσιεύματα που ανέφεραν πως υπήρχε συμφωνία μεταξύ Πινέδα και Μοντερέι και το θέμα θα πήγαινε πλέον για διαπραγμάτευση με την ΑΕΚ, ωστόσο αυτό δεν επιβεβαιώθηκε. Μένει πλέον να φανεί αν θα υπάρξει κάποια ουσιαστική εξέλιξη με βάση το νέο δημοσίευμα ή τα δεδομένα θα παραμείνουν και πάλι σε επίπεδο φημολογιών.


Previous articleΠροκρίθηκε στα πέναλτι η Μπάνια Λούκα και θα είναι αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον 2o προκριματικό του Champions League
Next articleΟι υποψήφιοι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό του Champions League

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here