Η περίπτωση του Φώτη Ιωαννίδη, αποτελεί την Νο1 μεταγραφική περίπτωση Έλληνα παίκτη ή εν γένει παίκτη που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα μας, και σήμερα (18/7) βγαίνει μια πολύ σημαντική εξέλιξη από το ρεπορτάζ. Πιο συγκεκριμένα αυτή έχει να κάνει με το τεράστιο ποσοστό μεταπώλησης που κατείχε ο Λεβαδειακός.

Αυτό έφτανε στο 50% του ποσού μελλοντικής μεταγραφής, δηλαδή αν ο Παναθηναϊκός συμφωνούσε σε 25εκ. ευρώ ή και 30εκ. αντίστοιχα, οι Βοιωτοί θα έπαιρναν 12.5εκ. ή 15εκ. ευρώ αντίστοιχα. Πλέον αυτό δεν ισχύει, αφού οι δύο ΠΑΕ ήρθαν σε συμφωνία για την εξαγορά αυτού του ποσοστού, έναντι ενός σημαντικού ποσού.

Το συγκεκριμένο μέγεθος δεν έχει γίνει γνωστό, ωστόσο αυτό… ελευθερώνει τον Παναθηναϊκό, σε περίπτωση που προχωρήσει σε πώληση του παίκτη καθώς όλο το ποσό θα πάει στα ταμεία των Κυπελλούχων Ελλάδας. Να υπενθυμίσουμε πως η τελευταία προσφορά που φαίνεται να έχει φτάσει στα γραφεία του Παναθηναϊκού είναι από την Μπολόνια, ύψους 22εκ. ευρώ, με τον Ιωαννίδη να παρουσιάζεται ως θετικός στη μετακίνηση του στη γείτονα χώρα από τους Ιταλούς.


Previous article«Ανεπαρκής η πρόταση του Άρη σε Ταγιέρες για Μαρτίνες» (pic)
Next article«Τελεσίγραφο της Κρουζ Αζούλ σε ΑΕΚ για Αντούνα»

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here