Ο Λούκας Ρουπ δεν κατάφερε να προσφέρει καθόλου στον Άρη τον ενάμιση χρόνο που έπαιξε στην ομάδα, λόγω τραυματισμών και όχι μόνο. Όλα τα παραπάνω τον απομάκρυναν από το προπονητικό πλάνο των Θεσσαλονικέων και ο ίδιος μοιραία δεν θα συνεχίσει στην ομάδα.

Μάλιστα o 33χρονος ποδοσφαιριστής στο αντίο του από τους «κίτρινους» άφησε… αιχμές για έλλειψη σεβασμού από τους υπεύθυνους του κλαμπ. O Ρουπ ολοκλήρωσε με 19 συμμετοχές την παρουσία του, έχοντας και 1 γκολ και 1 ασίστ.

Αναλυτικά:

«Αρειανάρα μου, νιώθω συντετριμμένος που δεν μπόρεσα να πω αντίο με τον σωστό τρόπο αλλά δεν ήταν στη δύναμή μου. Δυστυχώς δεν καταφέραμε τους στόχους μας αυτή τη σεζόν και δεν μου επιτράπηκε να υποστηρίξω στην ομάδα για να πετύχει τους στόχους της, γι’ αυτό είμαι πολύ απογοητευμένος. Ωστόσο, ελπίζω ότι θα συνεχίσετε να υποστηρίζετε τους παίκτες όπως κάνατε μέχρι το τέλος της σεζόν.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πάντες που με υποστήριξαν στις δύσκολες στιγμές και ειδικά όλους τους συμπαίκτες μου. Μπορώ μόνο να ελπίζω ότι τα πράγματα στον Άρη θα αλλάξουν προς το καλύτερο γιατί είναι μη αποδεκτό και δείχνει έλλειψη σεβασμού το πώς οι υπεύθυνοι των κλαμπ συμπεριφέρονται στους παίκτες. Υπάρχει τόσο μεγάλη προοπτική από τους οπαδούς αλλά και τους παίκτες που την αξίζουν (την καλή συμπεριφορά)», έγραψε στην ανάρτησή του.

loading...

Previous articleΟ Ντι Μάρτζιο επιβεβαιώνει για Παναθηναϊκό και Σάρι! (pic)
Next articleΜετά τον Λουτσέσκου ασχολείται και με τον Ντεσπόντοφ η Μπεσίκτας!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here