Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να έχει ψηλά στη λίστα του τον Μάρκος Αντόνιο της Λάτσιο. Η υπόθεση της αποχώρησης του συνδέεται πολύ άμεσα με τη μεταγραφή του Γκεντουζί από τη Μαρσέιγ στους Ιταλούς.

Για να γίνει πιο απλό, αν ο Γάλλος μέσος μεταβεί στη Ρώμη, ο δρόμος θα είναι ελεύθερος για τον Βραζιλιάνο χαφ ώστε να αποκτηθεί από τον «δικέφαλο».

«Κάτι λείπει ακόμα στην τελική συμφωνία, αλλά η άφιξη του Γκεντουζί για ιατρικές εξετάσεις, έχει ήδη προγραμματιστεί μεταξύ αύριο και μεθαύριο. Θα δούμε τι θα γίνει όταν ο παίκτης έρθει στη Ρώμη, η συμφωνία έχει ολοκληρωθεί. Επίσης, ο Μάρκος Αντόνιο προχωράει με τον ΠΑΟΚ, ανεξαρτήτως τι θα γίνει με τον Γάλλο», ανέφερε τη Δευτέρα (28/8) στο ραδιόφωνο «RadioSei» της Ρώμης, ο δημοσιογράφος, Τζούλιο Καρντόνε.

ΠΑΟΚ και Μάρκος Αντόνιο έχουν συμφωνήσει σ’ ότι αφορά το οικονομικό κομμάτι και απομένει η συμφωνία με τους «λατσιάλι» για το… ενοίκιο και την ύπαρξη μη δεσμευτικής ρήτρας 6 εκατομμυρίων ευρώ το καλοκαίρι του 2024.

Αρχικά οι Ιταλοί φαινόταν να μην αλλάζουν στάση, ωστόσο με την επικείμενη άφιξη του Γκεντουζί, φαίνεται πως τα «θέλω» της Λάτσιο έχουν αλλάξει και συζητούν και την ύπαρξη οψιόν αγοράς, μη υποχρεωτικής.

loading...

Previous articleΒόλος: Ανακοίνωσε το δανεισμό του Καλογερόπουλου από τον Ολυμπιακό
Next articleΟΦΗ: Αποχώρησε ο Μπιφουμά, «αρέσει» στην Κηφισιά

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here