Κάτοικος Φιλαδέλφειας παραμένει ο Ροδόλφο Πισάρο καθώς η Μεξικανική Χουάρες δεν τα βρήκε με την ΑΕΚ για να αγοράσει τον Μεξικάνο ποδοσφαιριστή. Να υπενθυμίσουμε ότι το συμβόλαιο ξεπερνάει το ένα εκατομμύριο ετησίως και για την ώρα οι “κιτρινόμαυροι” δεν θέλουν να τον αφήσουν ελεύθερο.

Ο Μεξικανός αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2023 από την Ίντερ Μαϊάμι για να κάνει τη διαφορά στο αριστερό άκρο της επιθετικής γραμμής της Ένωσης Όμως οι προσδοκίες που είχαν δημιουργηθεί για αυτόν δεν δικαιώθηκαν ποτέ, καθώς έπαιξε μόλις σε 16 παιχνίδια χωρίς να σημειώσει καποιο γκολ είτε να δώσει μια ασίστ. Οι εμφανίσεις του έχουν ήδη ξεχαστεί από τους φιλάθλους της ΑΕΚ και αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Ματίας Αλμέιδα να τον κόψει από την πρώτη ομάδα, με τον παίκτη να ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σημερινά δημοσιεύματα από το Μεξικό αναφέρουν ότι η Χουάρες αποσύρθηκε από τις διαπραγματεύσεις για τη μεταγραφή του Πισάρο, καθώς ο Δικέφαλος αξιώνει ένα ποσό της τάξεως των 2.000.000 ευρώ, ενώ οι Μεξικανοί επιθυμούν να τον πάρουν ως ελεύθερο.

Να θυμίσουμε πως η Χουάρες εκτός από τον Πισάρο έχει στο στόχαστρο τησ και τον Σπόραρ, τον επιθετικό του “τριφυλλιού”.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here