Ο ΠΑΟΚ διανύει μια καλή χρονιά, δεδομένων των συνθηκών, και μπορεί να κλείσει τη σεζόν του με ένα τρόπαιο. Πολλοί παίκτες των ασπρόμαυρων κάνουν καλή σεζόν και ανεβάζουν τις μετοχές τους. Οι περισσότεροι εξ αυτών είναι η ραχοκοκαλιά της ομάδας και εάν πουληθούν θα γίνει με υψηλά πόσα.

Ντόμινικ Κοτάρσκι

Ο Κροάτης γκολκίπερ αποκτήθηκε το καλοκαίρι και ήταν ο εκλεκτός του Ζοσέ Μπότο για να αντικαταστήσει τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, με τον 22χρονο να δικαιώνει τις προσδοκίες. Ο ατζέντης του και ο Πορτογάλος ΤΔ του ΠΑΟΚ έχουν μιλήσει κατά καιρούς για ενδιαφέρον ιταλικών ομάδων για τον Κροάτη, με τους ασπρόμαυρους να έχουν υψηλές απαιτήσεις. Οι φήμες λένε ότι ο ΠΑΟΚ αξιώνει πάνω από 7 εκατομμύρια, καθώς ο Κροάτης θεωρείται πολύ σημαντικός από τον Ράζβαν Λουτσέσκου.

Ίνγκι Ίνγκασον

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, διανύει άλλη μια καλή σεζόν και δείχνει γιατί είναι ο καλύτερος αμυντικός του πρωταθλήματος. Ο Ισλανδός είναι πολύ ικανοποιημένος από τη ζωή του στη πόλη και δεν βλέπει τον εαυτό του άλλου. Αυτό δε σημαίνει ότι πολλές ομάδες από μεγαλύτερα πρωταθλήματα δεν ενδιαφέρονται για τις υπηρεσίες του, διότι εκτός από καλός παίκτης, είναι και μια ηγετική προσωπικότητα που κάθε ομάδα θα ήθελε.

Κωνσταντίνος Κουλιεράκης

Το ένα από τα wonderkid του Δικεφάλου που θα φέρει πολλές προτάσεις το καλοκαίρι, με τον ΠΑΟΚ όμως να δείχνει εξ αρχής τις προθέσεις του για την υπόθεση του. Η στάση των Θεσσαλονικιών είναι πως εάν δεν ικανοποιηθούν οικονομικά δεν πρόκειται να αφήσουν τον κρητικό στόπερ να αποχωρήσει. Οι φήμες λένε πως ο ΠΑΟΚ αξιώνει 8ψήφιο ποσό, καθώς δεν καίγεται να τον πουλήσει.

Ντάγκλας Αγκούστο

Αυτή η σεζόν είναι η 4η του Βραζιλιάνου με τα ασπρόμαυρα, με την θητεία του εδώ να έχει πολλά ανεβοκατεβάσματα. Πλέον όμως ο 26χρονος παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο της καριέρας του και είναι αναντικατάστος στον ΠΑΟΚ. Πολλές ομάδες της Πορτογαλίας και της Ιταλίας έχουν ενδιαφερθεί για την περίπτωση του με τον Δικέφαλο να μην έχει κάνει γνωστό το ποσό που τον παραχωρεί.

Γιάννης Κωνσταντέλιας

Το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο του Δικεφάλου, έχει συγκεντρώσει τα βλέμματα πολλών ομάδων πάνω του, με τον ΠΑΟΚ να κλείνει τα αυτιά του σε πολλές κρούσεις ομάδων του εξωτερικού. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός ανανέωσε πριν λίγους μήνες, χωρίς ρήτρα αποδέσμευσης, με τον ΠΑΟΚ να έχει κάνει γνωστό ότι δε θα παραχωρήσει τον Έλληνα άσσο για κάτω από 15 εκατομμύρια ευρώ.

loading...

Previous articleΣκάουτερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Βικελίδης για τον Πάλμα!
Next articleΑπό το καλοκαίρι θέλει να αναλάβει τον Ολυμπιακό ο Σρόιντερ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here