Ο ΠΑΟΚ έχει την τύχη να έχει έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα κάτω από τα γκολποστ του, τον Ντομινίκ Κοτάρσκι. Ο Κροάτης κατέφθασε στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2022 και αν και τότε ήταν… στοίχημα η παρουσία του πλέον έχει εξελιχθεί σε αναπόσπαστο κομμάτι της ενδεκάδας και των επιτυχιών των πρωταθλητών Ελλάδας.

Χαρακτηριστικό είναι πως η αξία του, το 2022 ήταν στο 1.5εκατ. ευρώ, όταν αγωνιζόταν στην Γκόριτσα. Πλέον με την τελευταία αναβάθμιση στο transfermarkt και 105 παιχνίδια μετά ο Κοτάρσκι έχει φτάσει τα 7εκατ. ευρώ, ανεβαίνοντας δύο εκατ. ευρώ από την τελευταία αξιολόγηση τον Μάιο με 5εκατ. ευρώ. Στο σύνολο αυτή τη διετία η άνοδος του έχει φτάσει το απίθανό νούμερο του 367%, δηλαδή έχει οριακά τετραπλασιαστεί.

Φέτος μάλιστα, πιο συγκεκριμένα τον περασμένο Μάρτιο ο Κοτάρσκι έφτασε να κάνει και το ντεμπούτο του με την ανδρική ομάδα της Εθνικής Κροατίας, πιστοποιώντας την γενικότερη άνοδο στην οποία βρίσκεται. Αυτό που δείχνει ο Κροάτης τερματοφύλακας είναι πως μπορεί να αναδειχθεί ακόμη περισσότερο μέσω του ΠΑΟΚ και σύντομα να διεκδικήσει και μεταγραφή σε ένα από τα υψηλότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here