Ο ποδοσφαιρικής του Ολυμπιακού προχώρησε σε μια κίνηση που μπορεί να προαναγγέλει… αποχώρηση.

Από νέο μανατζερικό γραφείο θα εκπροσωπείται πλέον ο 27χρονος ποδοσφαιριστής των «ερυθρόλευκων», Παπέ Αμπού Σισέ.

Ο Σενεγαλέζος στόπερ βρίσκεται στον Πειραιά από τα 21 του, δηλαδή εδώ και 6 έτη και δεν έχει υπάρξει καλοκαίρι που να μην έχει συγκεντρώσει ενδιαφέρον από ευρωπαϊκές ομάδες.

Παρόλα αυτά, η φετινή χρονιά είναι πολύ πιο διαφορετική από τις άλλες, μιας και ο Σισέ από βασικός αναντικατάστατος, βρίσκεται να έχει σημειώσει 18 συμμετοχές με τη φανέλα του Ολυμαπικού φέτος, με τις 6 από αυτές να είναι στα προκριματικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης (δηλαδή πριν από αρκετούς μήνες) ενώ στο πρωτάθλημα έχει μόλις 5 συμμετοχές, με τη μία εξ αυτών να είναι στα Play-Off.

Ο Ολυμπιακός έχει να κάνει… μεγάλο ξεσκαρτάρισμα το προσεχές καλοκαίρι και να κάνει μια αξιολόγηση ενός πολυπληθούς ρόστερ, με τον Σισέ να «περνά» από αυτή.

Η αλλαγή της μανατζερικής στέγης του Σισέ, θα μπορούσε να θεωρηθεί προάγγελος αποχώρησης από τον Πειραιά, παρότι ο Σενεγαλέζος έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους».

O Σισέ πλέον, εκπροσωπείται από την εταιρία «LF360», το γραφείο από το οποίο εκπροσωπείται και ο πρώην ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ, Νικολάς Πέπε.

loading...

Previous articleΚαι Πίρλο για τον Ολυμπιακό!
Next articleΒαθμολογούμε όλους τους υποψήφιους προπονητές του Ολυμπιακού

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here