Ο ΠΑΟΚ προχωρώντας τον σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Γιάννη Μιχαηλίδη. Ο 24χρονος Έλληνας κεντρικός αμυντικός βρίσκεται στους πρωταθλητές Ελλάδας από τις ακαδημίες το 2017 και θα κλείσει μια δεκαετία με τη φανέλα του συλλόγου όπως όλα δείχνουν.

Η επέκταση που υπέγραψε είναι μέχρι το 2027, ενώ συνολικά με όλες τις ομάδες του ΠΑΟΚ έχει 162 παιχνίδια, 14 γκολ και 2 ασίστ. Με την ανδρική πιο συγκεκριμένα έχει φτάσει τα 82 με 4 γκολ και 2 ασίστ. Τέλος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Γιαννιτσιώτης κεντρικός αμυντικός μέτρησε 1 γκολ και 1 ασίστ σε 20 αναμετρήσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Μιχαηλίδης 2027

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Μιχαηλίδη μέχρι τις 30.06 του 2027.18.06.2024

Βρίσκεται οκτώ χρόνια στον ΠΑΟΚ κι έχει προλάβει να ζήσει σχεδόν τα πάντα, σε ηλικία μόλις 24 ετών. Μεγάλες νίκες, τίτλους, επιτυχίες, αλλά και πολλές δύσκολες στιγμές, τις οποίες βρίσκει πάντα τον τρόπο να αφήνει πίσω του και να γυρίζει πιο δυνατός.

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης ξεκίνησε την πορεία του από τις Ακαδημίες το 2016 κι έφτασε μέχρι την καθιέρωση στην Α Ομάδα το 2020, παίρνοντας σημαντικό ρόλο από νεαρή ηλικία.

Έλληνας κεντρικός αμυντικός του Δικεφάλου έχει καταγράψει μέχρι σήμερα 82 συμμετοχές, τέσσερα γκολ και δύο ασίστ με τη φανέλα του Δικεφάλου, έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα κι ένα Κύπελλο Ελλάδας, ενώ έχει χριστεί και διεθνής με την Εθνική Ελλάδας.

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης θα είναι μαζί μας μέχρι το τέλος της σεζόν 2026-27!»

loading...

Previous article«Κοντά στην Άουγκσμπουργκ ο Γιαννούλης»
Next articleΑυτά έκανε ο Σλίβκα στην παρουσία του στην Ελλάδα

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here