Παίκτης της Νυρεμβέργης με κάθε επισημότητα είναι ο Στέφανος Τζίμας, ο οποίος αποχώρησε με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ για τον Γερμανικό σύλλογο. Η ομάδα που αγωνίζεται στην Bundesliga 2, απέκτησε τον 18χρονο επιθετικό για ένα έτος, με οψιόν αγοράς 20εκ. ευρώ.

Εξαιρετικά χαρούμενος για την εξέλιξη αυτή εμφανίστηκε ο Στέφανος Τζίμας που στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πως είναι ανυπόμονος: «Για μένα θα είναι η πρώτη μου εμπειρία στο εξωτερικό και συνειδητά αποφάσισα να μετακομίσω στην 1. FC Nürnberg. Είμαι έτοιμος και ανυπομονώ να μάθω πολλά από τον Μίροσλαβ Κλόζε και να κάνω μια επιτυχημένη σεζόν με την ομάδα».

Ενώ τον δανεισμό ανακοίνωσε και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τον δανεισμό του Στέφανου Τζίμα στη Νυρεμβέργη μέχρι το τέλος της σεζόν 2024-25.

Στις αρχές του 2023, «ανέβηκε» στην ανδρική ομάδα για προπονήσεις και τέσσερις μέρες αφότου έκλεισε τα 17 του χρόνια, στις 10.01.23, πάτησε το χορτάρι της Τούμπας στον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου με την Καλαμάτα. Έκτοτε ο Τζίμας αγωνίστηκε σε 30 παιχνίδια με τη φανέλα του Δικεφάλου. σημειώνοντας πέντε γκολ και μία ασίστ, ενώ κέρδισε το πρώτο του πρωτάθλημα σε επαγγελματικό επίπεδο.

Πριν λίγες μέρες ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Δικέφαλο μέχρι το 2028 κι αποφασίστηκε να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στη Νυρεμβέργη, προκειμένου να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και να γεμίσει με εμπειρίες. Στέφανε σου ευχόμαστε καλή επιτυχία στην Γερμανία».

Στέφανε σου ευχόμαστε καλή επιτυχία στην Γερμανία!»

loading...

Previous articleΟλυμπιακός: Στα υπ’ όψιν ο Ντράγκοβιτς και οι ανταγωνιστές για Λιάνκο
Next articleΕπίσημη η μεταγραφή Χατζηγιοβάνη στην Εγιούπσπορ (pic)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here